onsdag 22 augusti 2018

Planer och ideer

 Dagarna tickar på och i morron har vi redan kommit till torsdag som betyder igen en dag närmare min lediga vecka.

Har inte hunnit så mycket ut på deck men då små stunderna jag gått ut och tagit mig lite friskluft så märks det att den ljuvliga sommaren verkligen börjar nå sitt slut. Svala vindar pustar mot ansiktet som betyder att den härliga värmeböljan som vi hade i somras är ett minne blott.

Det blir tidigare och tidigare mörkt om kvällarna ..... varför är sommaren så kort i Finland. Jag vet att jag nämnt det tidigare men ni får läsa det igen...."oj om jag kunde få fly Finland nu till vintern och komma tillbaka till våren " dom orden kommer ni nog alltid att höra från min mun ända tills den dag jag verkligen kan uppfylla min dröm och fly Finland vinter tid.

Man kan ju inte bara gå och drömma utan man måste nog också göra något för att uppfylla drömmen  och som vi alla vet så rusar åren iväg och vi blir inte yngre så det är nog att smida medan järnet är varmt och man är i arbetslivet och har inkomst.

Har hela tiden en massa planer och ideer i huvudet som snurrar ...ena iden bättre än den andra och ibland ideer som varken har huvud eller fötter....men det är så det skall vara.

Livet är så mycket roligare att ha en massa drömmar och att försöka uppfylla en del av dom (helst alla )  gör livet ännu roligare. En dröm som vi nu har kunnat uppfylla är att istället för att resa en gång i året så har vi nu möjlighet att resa många gånger i året ....men vi har mycket kvar ännu på vår bucket list som skall uppfyllas.

Just nu ligger jag i sängen och bloggar och mellan varven googlar och mellan varven planerar....har alltid varit en sådan som har tusen järn i elden....livet blir aldrig trist då man hela tiden har fullt med planer i  lilla hjärnkontoret.




Jag verkligen älskar  och njuter av mitt liv och allt härligt  jag får vara med om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar