fredag 24 augusti 2018

Datalampa, havsluft och finsk musik

I skenet av min lilla söta datalampa så ligger jag i sängen och skriver några rader. Köpte egentligen varsin sådan mini lampa  åt kidzen men den har inte varit så flitigt i användning. Så jag frågade snällt om jag fick hålla den och svaret blev....ja!!






Det är så mysigt i hytten då jag har mina små batteri ljus och lysa och denna lilla lampa på då jag är surffar runt på datan....likaså hemma är den super praktisk då jag tycker om att  ha en massa ljus tända  en sk dämpad belysning så det blir lite svårt att se dom mörka tangenterna. Denna uppfinning är verkligen perfekt.

Har någon gång också haft en sk boklampa som man klipsa fast i boken då man låg på kvällen och läste.....den var hur bra som helst i stugan där vi inte har el.










På min dagspaus var jag ut och tog en kopp kaffe,  åt en glass och läste. Njöt av det vackra vädret och få sitta och dra i sig havsluft.


Efter att jag slutade jobba på kvällen så for jag med mina arbetskompisar Heidi och Bea och lyssnade på Jonne Aaron. Gillar hans musik.






Hemma hade dom ikväll varit på cirkus Finlandia så det kom ett foto på whats up. Bra att dom håller mig uppdaterad.




Roligt med lite annorlunda program än bara jobba och sova....nu kommer dom sista dagarna att gå fort då man fick en dos av bra musik och havsluft.

Igår blev det en överraskningsträff här ombord...min barndomskompis T  la ett meddelande att hon var här med sin family...så jag satt en stund efter jobbet och pratade med dom. Kul och träffas ...synd bara att det nuförtiden blir så sällan.

Nu blir det go natt och lovar att ögonen kommer att vara liiite trötta i morron...hinner inte sova många timmar. Men ibland vinner musiken över att sova.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar