torsdag 16 augusti 2018

Kanske jag måste sitta med djuren

  Jag brukar lite nu och då få höra att jag alltid har så bråttom och är på fläng hela tiden. Men då kan jag ju säga så här att jag är ju en hel vecka ombord på en båt och där är det så gott som jobb som gäller hela veckan ....den lilla stund jag har ledigt där så vill jag sova.

Sen då jag äntligen får fast mark under fötterna och får komma ut i friheten så vill man ju absolut lufta på sig. Sen har jag ju två kidz i lågstadiet som kräver en massa trådar att hålla i och så har jag ju min pappa jag sköter på mina lediga veckor och så vill vi ju resa utöver allt detta.

Nuförtiden träffar jag inte vänner i den takt jag gjorde förr ...då var det så gott som varje dag att man for till någon och hälsa på men nu prioriterar jag i första hand min familj , hemmet och våra gemensamma resor....kontakt med kompisar tar jag via Facebook eller telefon och i den mån jag får tid över så blir det ibland nån fika , bio eller vad vi brukar hitta på med kompisar.

Sen alla ni som kanske får en bild att jag lever ett hektiskt liv så lovar jag att jag har nog mycket lugna stunder också...nu har ju kidzen börjat skolan och har ju hela dagen bara helt för mig själv. Sen har dom sina kompisar efter skolan så jag har nog inget att klaga på ....jag hinner nog med det jag vill.

Som tex jag hinner vara jätte mycket på datan och alla  vet hur mycket vi gillar och resa så jag söker varje dag efter pangpriser och dom finns men det krävs tid.. men jag hinner göra sådana otroliga fynd.



Skrev ju då vi var på Riga flygfält och skulle byta flyg mot Åbo och inte ens hunnit hem så satt jag redan för fullt och googlade på Booking och Momondo och hur tror ni det gick sen.

Jo det gick så att jag gjorde mina pangfynd igen . Därför är det nog en fördel att jobba på sjön då jag har möjlighet att flyga tex i början på veckan för då brukar priserna vara låga och Mikko har som sagt dagar att ta ut då han jobbar mycket extra.

Kolla på dessa priser som jag visar er så kan ni se vilka fynd jag gör...nu i höst flyger jag tur/retur Arlanda-London-Los Angeles för endast 291.30 euron med Virgin Airlines  och så kan ni se att jag hitta Åbo-Gdansk i höst för endast 20 euro tur/retur och månne  jag bokade Gdansk resa...ja det får ni gissa er fram (fniss). Skojade med mina arbetskompisar att i dessa pris ingår det kanske inte flygkapten utan kanske jag måste flyga  planet själv eller kanske jag hamnar dit som  djuren lastas (fniss)



                                                     LA tur/retur....kolla priset.


Nu på hösten kan ju inte kidzen följa med på våra små miniresor då dom har skola...men dom får sen komma på dom lite längre resorna då vi begär ledigt åt dom från skolan.

Men i väntan på våra inbokade resor så myser jag här hemma i vårt eget "hotell" (hemmet) .Jag kunde nämligen inte hålla mig utan måste börja inreda sovrummet idag så det blev en sväng till Ikea efter att jag varit med papsen på fotvård. 

Fick verkligen inspiration från senast då vi bodde på hotell Imperium i Sopot med den stiliga inredningen  och  vips så fick jag ett så superfint  sovrum så det känns ju som jag skall sova på hotell i natt....gissa om jag kommer sova gott.

Kommer nog i något skede lägga lite foton här på vårt helt egna "hotellrum" (läs sovrummet)  bara jag får allt fixat och trixat som jag vill ha det. Härligt att vara inrednings tokig men man borde få en liten extra slant så man skulle kunna förnya  flera rum då inspiration och ideer kommer på. Hur skall jag kunna lämna vårt "hotell" nästa vecka då jag skall på jobb.

För tillfället känns allt bra  efter en tid med  en massa knutar på alla trådar.. men nu börjar det flyta på...Mikko fick sin lägenhet uthyrd, jag gör mina fynd på Booking och Momondo , kidzen är glada då skolan börjat ,Angelica har sitt hem och vardag , papsen trivs i Åbo och mamsen och P trivs med  att bo i egnahemshus.

Let the sunshine ...let the sunshine...the sun shine in...

Ni som kämpar med en massa knutar på alla trådar....för eller senare så löser det sig. Kram till oss alla kämpen!!!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar