fredag 10 augusti 2018

Stå utanför staketet

 Jag tycker om att vila mina ögon på allt som är fint. När man reser mycket så får man  se och uppleva mycket och kameran får arbeta hårt med att ta bilder.Gillar att fota från alla vinklar och vrår.




Tar nuförtiden nästan alla foton med min mobil...orkar inte släpa på vår systemkamera...den är så klumpig att ha med. Det är så mycket enklare och fota med mobilen och det blir riktigt fina foton med den.




Då vi gick runt och strövade längs strandpromenaden i Sopot så gick vi förbi detta mäktiga hotell Grand Hotel. Där kan dom bo som har mera i plånboken än vad jag har. Jag får snällt stå på utsidan av staketet och beundra den vackra fasaden på hotellet och den välskötta trädgården och nöja mig med att ta en hel del vackra foton.




Men skulle man villa bo på detta hotell så kan man kolla priserna efter att  sommarsäsongen är över för då brukar dom börja sjunka. Om någon skulle vara sugen och bo på detta hotell så lönas det flitigt kolla på Booking och se hur priserna rör på sig. Detta hotell ligger riktigt intill beachen och är nog så otroligt vacker i sin sommarskrud.Kan säkert också vara fint där runt julen med en massa fina belysningar



Då jag själv väljer boende så har jag just nu fastnat i det facket att jag vill ha ett modernt ,fint och fräscht hotell / hotellrum. Nu som sagt då vi var i Sopot så var nästan alla hotell fullbokade. Men nu då jag varit och kollat på hotell så finns där nog att välja på då säsongen börjar vara över. Har faktiskt hittat ett hotell där som jag tror vi kommer att bo på nästa gång vi åker dit på tumis . Ett hotell som är helt i min stil och så vet jag att Mikko brukar lita på mina val av hotell....han lämnar gärna det ansvaret åt mig. Kul.



Det är roligt och prova bo på olika hotell för man hittar alltid nya favoriter och sen är det så roligt att få se en massa fina hotellrum, äta en massa olika hotell frukostar , se vilken service man får på olika hotell och sen är det så roligt att se på olika receptioner/info. En del hotell i Las Vegas har nog sådana otroligt stora och fina receptioner.



Ni som gillar och kolla på allt möjligt då ni reser så om ni åker till Las Vegas så ströva runt i olika hotell och kolla dom fina aulorna då man kommer in i hotellet och se dom fina receptionerna och förstås att gå runt i dessa hotell  och casinon är en upplevelse för sig. I den staden har dom nog så otroligt fina hotell.



Men nu njuter vi av dessa härliga foton av Grand Hotel i Sopot.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar