måndag 13 augusti 2018

Hastigt slut

 For förra måndagen på jobb med kjol och tunika och hade det varmt och skönt ...kom hem idag med kjol och tunika och frös. Jo ni läste rätt jag frös. Från att ha varit en lång tid runt min favorit temperatur +30 grader och ljumma tropiska kvällar så kom jag hem idag och mätaren visade på +16.....neeeej vill inte möta denna mörka, ruggiga ,regniga höst. Varför tog sommaren så hastigt slut igen en gång!!!

Men hoppas dom  som inte trivdes med denna värme vi hade denna sommar nu njuter då vädret blir svalare och svalare dag för dag. Jag gör det absolut inte ....men jag klarar mig och biter ihop för jag vet att det är inte länge kvar så flyr jag detta mörker för att spendera min semester i soliga Kalifornien. Denna gång blir jag där en månad men hoppas och vet att i framtiden kommer en månad bytas till tre månader eller längre.

Det har varit jätte roligt att läsa bloggar och följa med på Facebook vad folk sysslat med under sommaren...jätte intressant och se hur olika saker folk gillar att göra. Tur att vi alla är olika och har våra favorit sommar sysselsättningar. Fått se fina foton då folk varit ut med sina båtar , har fått se massor med fina foton då folk rest runt världen , har fått se massor med fina foton från härliga sommar Åbo ,folk som fiskat , folk som pysslat i trädgårdar , folk som njutit på sina stugor ....listan kan bli hur lång som helst. Härligt med folk som gillar att fota och dela sina härliga sommarminnen.



Hoppas i alla fall att ni alla har en massa fina foton i arkivet att plocka fram då sommaren börjar bytas ut mot höst och sen vinter. Jag har i alla fall en massa fina foton ...allt från super mäktiga , fina solnedgångar till en massa mysiga foton från våra hotell utfärder denna sommar som jag absolut kommer att sitta och se på i vinter plus att jag kommer att knäppa en massa fina foton till mitt arkiv då jag åker på semester till Kalifornien.

Många har säkert sin  sommarsemester slut medan jag ännu får vänta på min semester ett litet tag. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och snart får jag också njuta av "stugliv" som många  gjort denna härliga sommar .

Jag kommer att njuta av ett lite annorlunda " stugliv".....jag har som sagt hyrt samma condo i Dana Point där jag och familyn var i fjol....så jag kommer spendera många latar dagar nere vid beachen och höra på vågornas härlig brus, ligga brevid poolen och läsa massor med bra böcker , göra  härliga saker med familyn , träffa alla våra kompisar där , njuta av en massa  solnedgångar vid dom härliga beachena  och sist men inte minst vara med om ett oförglömligt bröllop i San Clemente då våra kompisar gifter sig. Känner redan att det kommer att bli en toppen semester.

Vill hellre semestra en månad i Kalifornien med härliga lata dagar och inga måsten  än att vara 4 veckor på sommaren i vår stuga  ( arbetsläger) och veta hur mycket det finns att gör där.

Måste nog erkänna att då jag sitter och skriver detta så börjar nog resfebern göra sig påmind....oj vad jag längtar till Kalifornien just NU!!!

Det finns säkert många andra som har någon resa inbokad i kalendern och säkert väntar lika mycket som mig  att få åka iväg.... för nog är det så otroligt roligt att resa.



   Här kommer vi snart att spendera härliga lata dagar med inga tidtabeller och inga måsten.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar