söndag 30 september 2018

Två stora mål

Hoppas ingen fick kaffe i strupen igår efter att ni läste rubriken....här längtar jag efter min familj jätte mycket och längtar att få krama om dom .Här har jag kört runt och sett på en massa fina ställen som jag vill visa dom då dom kommer hit.




Här finns en massa fina beacher som jag inte ens hunnit besöka förut. Laguna är ett jätte fint område , där har också Teemu Selänne sin restaurang.





Har varit här i Laguna flera gånger men man hittar alltid nya ställen och se då man snusar sig fram..Denna plats som jag igår besökte hittade jag i fjol då vi åkte dit med min äldsta dotter och gick runt och såg på den vackra solnedgången. Helt fantastiskt plats. Kommer att åka dit nåndag och gå ner till beachen och ligga där och njuta men idag tar jag det lite bekvämt och kommer att gå och lägga mig brevid  "min"  pool . Som jag skrev igår så känns det som min pool för där är ju nästan aldrig någon.




Sen är det också skönt att vara här i på beachen nära oss för då behöver du inte se på klockan och fundera med parkeringen för många andra beacher har det så att du betalar och en del har dessa parkeringsmätaren som du måste komma ihåg och gå och lägga till tid. 




Nuförtiden är det ju så enkelt och betala parkeringen med kort så behöver man inte tänka på att ha mynt med sig. Själv är jag jätte dålig att ha kontanter med då jag reser för man kan överallt lyfta pengar ifall det blir en sådan situation att kontanta behövs. Har inte på många år mera växlat pengar innan resan. 




Ni som är på väg till Usa , Kalifornien kör ner till Laguna  ...en mysig plats att ströva runt på och gillar man att gå på gallerier så är det ett perfekt ställe. 







Mysigt att gå runt där längs med beachen , sätta sig ner  på dom små mysiga ute terasserna.




Här kommer några superfina foton som jag tog igår och om ni ännu funderar då jag alltid säger att jag jag trivs så otroligt bra här så kolla dessa vyer. Ingen fel plats att i framtiden kunna spendera lite längre tid här sen då det blir min tur. 

Går allt så som Mikko och jag drömmer om så här kommer vi som sagt i framtiden att vara mycket  här i Californien och en annan grej vi också kommer att göra är att  kryssa i Karibien...det är två av våra stora mål som vi strävar efter att uppfylla.




Här ser ni igen några av våra pensionärs bänkar där vi skall sitta och njuta av livet , hålla varandra i handen och njuta av dessa vyer.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar