måndag 12 september 2016

Ankku modell i Californien!!

Blickar tillbaka drömmer mig till Californien...sitter ser på foton.Tur att jag i alla fall har en del kvar fast min egen data blev av med en massa fina resefoton.Hoppas ännu att någon kan hitta alla mina  fina foton  från datan som kraschade(under behandling).

Här lägger jag in lite foton av min egen modell Ankku..vi hade kul och fjantade oss vid Montagehotel/Laguna beach
En så otroligt fin plats ...efter att min kompis P visat mig detta ställe så hör det till att då jag besöker Californien så vill jag åtminstone en dag spendera vid denna beach.
Hotellet är inget för min plånbok utan där bor dom som har  mera dollar än mig... https://www.montagehotels.com/spamontage/lagunabeach/där ser ni hur dom bor med tjock plånbok.Oj vad härligt ljusa,fräscha rum och älskar när sängarna är sådär superfint bäddade och inte en jäkla rynka i lakandet...gillar lite så där lyx och fint...som säker många andra gör.

Maybe some day....jag kanske unnar mig en natt där eller sen inte...utan bara njuter av omgivningen där.Rekomenderar er som åker till Californien...besök detta ställe.
Nästa gång vi åker till Californien skall jag Absolut ha en picknick dag där för Mikko och mig och också  för mina kompisar om dom har tid att komma med.

Tack Ankku för en foto serie med en snygg modell!!Synd att solen inte visade sig den här dagen.
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar