fredag 23 september 2016

Girls just want to have fun!!

Det är ju inte riktigt i moron som jag skall iväg men på sidan där jag bokat hotel så räknar det ner och där stog det idag 71 dagar så det betyder i början av december bär det iväg på mamma semester....inklusive äldsta dottern....vem vet kanske vi har Mikko med också han har inte helt bestämt sig. 

Vi kommer att fly regnet och rusket för att sätta foten på (suprise) AMERIKANS mark!!
Vi kommer att åka till Viva Las Vegas!!

Las Vegas är ju en stad som jag aldrig blir trött på ...där är så roligt att vara.
Jag var ju där i februari och då bestämde jag att så fort jag anländer finsk mark så bokar jag en ny resa dit... jag bara ville direkt tillbaka.
Största orsaken varför jag ville tillbaka var att JLo showen som jag var och såg på var en av dom bästa jag sett och då jag gick ut från konseren så visste jag ....denna show skall jag ABSOLUT se en gång till kosta va det kosta vill !!!
Men jag bokade ju denna resa redan i början på mars och jag hittade igen flyg och hotell till såna super priser så jag tror själv knapp det är sant...boende för två personer en hel vecka på hotel Stratospher 217 euro och flyg 270 tur/retur  per person då kanske ni förstår att man själv börjar fundera att slipper man verkligen så billigt direkt till Vegas .Men det gör man!!

Då jag så på JLo konser lista så skulle hon ha sina sista Vegas konserer i December så jag tänkte okej ...då åker jag dit och ser hennes konser en gång till.Som tur läste jag här om dan att hon kommer att fortsätta med sin Vegas show även i nästa år.....och jag vet redan att jag skall se den flera gånger....fy fan hon är bra hon där JLo.Sen är det ju så bra då hon har show i Vegas så kombinerar jag det med en lite minisemester.

Sen blev också min äldsta flicka sugen på att komma med så jag sa försök spara och häng med....så ny pyser vi båda.Vi säger som sångaren Cindy Lauper..."Girls just want to have fun"!!!!!!Vet inte ännu om Mikko kommer med..han funderar lite hit och dit ...men han får absolut komma med och njuta av staden som aldrig sover.


Så här gör jag sen  sen då jag blivit snål och sparar i stället för att slösa till en massa små onödiga grejer som jag  inte behöver...jag slår på stort och pyser iväg  istället och njuter av resor.....Viva Las Vegas soon I´m back!

Så kommer om nån månad att vara mycket Las Vegas här på bloggen och ni som vill följa med så bara att kika in ...skall försöka hinna dela med mig massor med härliga foton och härliga upplevelser  då två craziga brudar slipper lös i Vegas...det kan inte annat än bli toppen.

Skall visa Ankku en massa häftiga casinon och hotell som vi inte hann se då hon var med då Mikko och jag gifte oss där...sen skall vi se på alla dom tusen och åter tusen färgspekltakel som denna stad bjuder på då skymingen faller sen tror jag denna gånga att vi skall fara och se på Chris Angel show på hotel Luxor.Sen skall vi äta en massa goa Vegas buffer som dom är kända för.

Är det nån som blir sugen på Vegas då ni läser detta så hinner ni ännu boka resa och hänga med på ert livs äventyr...join us!!!
 
 
Härliga minnen från Las Vegas
 
 
Här skall vi bo denna gång...gillar att prova bo på olika hotell.
 
 
Girls just want to have fun!!!!
 
Har så många otroligt fina minnen från Las Vegas



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar