söndag 4 september 2016

Delade intressen.

Igår var det lite åka runt dag och idag var det inte göra något dag....bara slappa och slöa.Kan vara lyx ibland att bara göra så lite som möjligt.
Älskar sådana dagar då vi alla är lediga och ingen klocka ringer på morron utan du vet att soffan är ledig just för dig hela dagen.

Det har blivit lite fart på kidzen för dom har börjat spela Pokemon go så dom har haft bråttom ut mellan regnskurarna och söka Pokemon.Ett bra spel som gör att dom rör på sig....men är nog lite rädd då dom rusar därute och kanske glömmer bort att där finns cyklister och bilar som kommer med full fart.

Igår var dom överlyckliga  då vi gick runt i Ikea..dom hittade en massa Pokemonnar där....så nästa gång dom kommer med dit så vet jag att jag kan gå där i lugn och ro för dom har fullt upp att söka sina Pokemonnar och jag får söka mina prylar.

Denna gång slapp jag igen undan billigt och bra...dom hade rea på en massa saker.Ljus är något som alltid kommer med hem då jag besöker Ikea för det går åt....har alltid ljus och brinna hemma det är så mysigt.

Sen hittade jag superbilliga filtar...har flera gånger tänkt ta med en tunn filt då jag reser för på planen delar dom ju ut filtar (inte på Norwegian) men då man ibland blir lite längre och vänta på olika flygfält och man är trött och frusen då är det skönt att kasta en filt runt sig till det är dags att kliva ombord på följande flyg.
Så nästa gång jag flyger med Norwegian så har jag min egen flygfilt med.
Ofta har ju barn med sig sin snuttefilt överallt men jag kommer släpa runt med min flygfilt överallt på mina resor.Den kommer absolut bli flitigt använd.

Igår hade killarna sina planer och då var det för oss tjejer att bara hänga med..dom skulle och se på husbilar.Dom vill abolut ha en sådan.....jag är inte alls intresserad.
Tror inte det alls är min grej att vara i en liten husbil ,köra runt och sen campa på någon camping med tusen andra.Nej tack...då väljer jag nog hellre havet och skärgården. Som sagt ibland kan intressena vara delade.

Vad säger ni mina läsaren ..vad lockar er mera...husvagnsemester eller havet/stugan?


Rundvandring på Ikea

Dags att sitta ner och vila

...foten vill ha paus!!

Köpte blommor till min tomma kruka i köket

Ljus och reseplädar :)

Mikko står och myser och planerar

Men tror nog denna modell passar mera Mikkos plånbok ;)

Vad säger ni mina läsare om ni får välja, vad lockar er mera  husbilssemester eller att få njuta på havet/stugan ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar