tisdag 6 september 2016

Sommarvärme med stänk av höst!

Som dom flesta vid det här laget vet så är jag en sommar människa...finns inget bättre än sol och värme!
Nu har det ju varit toppen dagar med sådan skön värme fast vi är inne i september så jag har faktiskt lite sån där känsla att jag är utomlands...sitter och njuter på balkongen och tänker att oj om det ändå vore så här skönt också i december.

Men fast jag vill ha sommar länge ännu så vill jag också börja ta emot hösten....kanske inte direkt om jag tänker på höstvädret med regn och rusk men inrednings ideer gällande hösten snurrar för fullt i mitt huvud och jag sitter som bäst och planerar balkongen i höstskrud och känner mig redo att börja pynta med höstfärger.

Inne skall jag också småningom börja övergå mot lite höstliga färger...brukar ta fram mina konstgjorda kvistar men färgranna lönnblad och sen brukar ljusens färg övergå från vita till oranga ..sen är det lätt att fortsätta pynta inför Halloween då det blir mera orange,svart och lila färger som gäller.

Så visst har hösten sin charm också....naturen börjar bli så grann och fin och så länge tempen håller sig runt +20 så vad har man att klaga.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar