onsdag 21 september 2016

I samma situation men på olika vis!!

Läste på min kompis Fb sida ett bra inlägg av henne och frågade om jag fick skriva det här på min blogg och publicera några av hennes foton och hon svarade ja...TACK för det kompis!!!
Det som hon skrev passade så bra in i min situation så jag skrev en fortsättning på hennes inlägg så som min situation är.

Vi är båda i en lite liknande situation men ändå på lite olika vis....men skall skriva hur hon skrev och sen skall ni få läsa hur jag svarade på hennes inlägg så får ni svaret på vår situation.

Hon skrev så här: "Å du bara stickar.." Inte bara en och två gånger jag fått höra den komentaren.Tyvärr även med nedlåtande ton.Men jag gör det för att jag kan det, gillar det, är stolt över det jag åstadkommer, kan glädja andra med ett par handstickade sockor och för att jag helt enkelt mår bra av att sticka.Så nu vet ni det!!

Jag svarade så här : Vet din fiilis...du vet säkert vilka komentarer jag får.."du ork hela tiden resa till Usa du".Men jag gör det för att jag älskar Usa, jag har möjlighet att resa dit ofta, kan glädja andra med lite Usa inlägg i min blogg (eller sen inte finns säkert dom som inte gillar dom inläggen ett dugg) , och för att jag helt enkelt mår så förbannat bra av att åka dit och få vara där!!!

Så du kompis fortsätt sticka du så fortsätter jag resa  och vi mår så jäkla bra av det vi gillar att göra.Tummen upp för oss polarn :)

Jag fick som sagt lov att visa foton på hennes mästerverk ...gör om det den som kan.Själv kan jag rätt mycket men ett par yllesockor kan jag ABSOLUT inte sticka.Men man är aldrig för gammal för att lära sig nytt för jag gillar att sticka och virka.

Hör du T du skall vara stolt över dina mästerverk och sticka så länge du orkar och kan ...jag fortsätter och resa.
När vi nu är inne på ämnet resa så jihhhahh mina vänner nu börjar jag snart bomba er med rese inlägg...snart är mitt flygförbud förbi och då skuttar denna resenär av glädje.
I morron skall jag berätta vart jag åker och sen är det upp till er igen om ni vill följa med på bloggresa eller inte.

Till slut titta här vad min kompis magiska händer har stickat...detta är bara en del av alla hennes härligheter.Tyvärr vet jag inte om hon tar emot beställningar ifall nån blir intresserad....men alltid kan man fråga henne.
Absolut mina favoriter

Dessa gillar jag också jätte mycket....jag gillar ALLA :)







Så länge jag ork kommer jag resa till Usa!!


1 kommentar:

  1. Oj vad fina sockor! Hon är ju tusans duktig!!! Fortsätt med era hobbyn ni, det är ju guldkanten i livet!

    SvaraRadera