tisdag 13 september 2016

Oranga bollar och hysteri.

Jepp här har virkfabriket kommit igång och Halloweenhysterin.Försöker vara igång med benet som jag fick order till att jag skall vara men tyvärr så värker det rätt så mycket då jag varit igång ett tag så jag  sätter mig gärna ner och vilar.
Jag kan ju inte bara sitta och stirra i tomma intet utan antingen knapprar jag på datan eller som nu då jag kommit igång så sitter jag och virkar.

Ni undrar kanske vad jag har på gång då jag pratar om oranga bollar....håller nämligen på att virka mera av små oranga pumpor.Har en hel hög av dom som jag redan lite smått plockat fram i min höstinredning...men sen brukar jag ju till Halloween ösa på ännu mer av dom ...och nu tänkte jag att va fasen ...detta år späder jag på ännu mer så nu sitter jag och virkar pumpor så virknålen glöder.
Vårt hem skall verkligen fyllas upp av pumpor till Halloween.

Har virkat små men kom på en ny ide att jag skall prova virka några större också denna gång....sen brukar jag fylla dom med vadd.
Har ju nog alltid ett par äkta pumpor till Halloween ,det hör till men skulle kunna vara kul att prova ha några stora virkade bland med dom små virkade.

Sen skall jag virka några svarta spindlar till som jag redan har ...men vill ha mera av dom också.
Som ni märker så går jag redan på högvarv med min Halloween hysteri.Planerar redan min dress och är  på go väg...blir riktigt bra bara det blir färdigt.

I fjol hade jag mitt Halloween träd....skulle i år villa lite utveckla den ideen ....men vet inte om jag hinner få tag på allt som skulle behövas för årets modell...får se hur projektet Halloween trädet framskrider.

Vet ännu inte om det blir en Halloweenfest för  bara vår familj i år eller om vi kommer bjuda in lite vänner/barn ..det får  tiden utvisa...för jag har en annan grej under planering just runt Halloweentiden...så får se hur jag får allt att passa in i almanackan.
Men Halloween blir det absolut här i vårt hem ....och kommer nog i go tid innan Halloween ha ALLT färdigpyntat.

Skall försöka få in foton på min höstdekoration här hemma och småningom också från balkongen lite bilder här på bloggen. 


Till dess...njut av varje dag som ger oss denna härliga värme och sol.





Här är det virkande av pumpor på gång
På Spotify har jag sökt upp Bobbers och hör på gamla godingar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar