måndag 5 september 2016

Klär av mig naken.

Gissa om jag väntat på denna dag då jag  får klä mig naken och jag ÄNTLIGEN får tvätta mig ...oj att få stå länge i en varm,skön,dusch.
Min stödstrumpa har nu varit på 5 dagar dygnet runt och nu efter detta så får jag börja ha den borta på natten men ännu skall den vara på nio dagar .Sen skall jag köpa mig ordentliga stödstrumpor som jag kommer ha på jobbet i och med att jag går och står jätte mycket.

Trodde ju att jag skulle få firat denna dag med en bastu kväll men då jag läste nogrannare så får jag inte basta på två veckor från och och med dagen då dom operera mig.Nå den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Trodde då jag i morse styrde stegen mot duschen att jag fan ännu ett dygn måste gå runt och lukta skit...för det kom bara en liten stril vatten från alla våra kran ..shit!!
Dom hade säkert vattnet avstänkt ...men dom hade inte skickat något meddelande hem....så det var väl bara något litet fel.
Yess det räckte inte länge förrän de var full speed på vattnet från kranet och jag kastade kläderna och rusade i duschen.....oj känslan att stå i varmt rinnande vatten efter att fem dygn tvättat sig med babysavetter...känna den goa doften av schampo/balsam/duschcreme....tänk att en sådan sak kan göra en så lycklig.

Efter en lång varm dusch så smörjade jag in mig med bodylotion och nu doftar jag som en engelsk ros....härlig känsla.Sitter ute på balkongen med en iskaffe och min blogg och njuter av en härlig varm ,solig kväll.

Lite ovant är ju att arbetskassen inte skall packas i kväll utan nu måste jag lida av att vara sjukledig...passar inte min stil att vara sjukledig (är en arbetsnarkoman)men när farbro doktorn sa att nu får jag inte jobba så måste jag  höra på han och måste erkänna att jag inte skulle kunna gå så mycket ännu för foten börjar så hastigt spänna och värka....lika bra att vila nu och hoppas jag är  i skick då nästa arbetspass börjar.

Ni som jobbar ha en skön arbetsvecka och var glada att ni har ett jobb att gå till.
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar