måndag 26 september 2016

Födda med elaka tungor!

Jo alla ni där ute i cybervärlden....jag kan också bli arg och irriterad..inte är det alltid bara solsken och palmer!!!

Det finns för många sådana i vår värld och sådana som älskar släppa grodor från munnen börjar bli så le på allt tjattrande hit och dit... därför är det tur med min blogg så ska ni få höra det direkt av MIG hur läget är så behöver ni inte gå runt och fundera och hur det riktigt är...jag kan berätta det direkt så här.

Det tisslas och tasslas  härifrån och därifrån och  en del når mina öron ända hit till Åbo.Ibland är nog människor värre än alla skvallertidningar som finns tex Hänt extra tidningen osv.

Tur att jag har en blogg så kan jag riktigt med egna ord berätta hur läget ligger till ifall det är nån som råkar läsa som kanske funderar men inte vågar fråga mig rentut.För mig är ärlighet varar längst ...så ingen behöver skämmas att fråga rent ut hur läget är än att fundera bakom min rygg.

Kommer lite nu och då till mina öron små spydiga komentarer tex som sådana "du är mera till Usa än du är och hälsar på din egen farsa"  " hört  att Lissu sitter och pantar på Harrys pengar och flyger ner till Usa hela tiden på hans bekostnad " "hon tänker bara på sig själv hon där Lissu" m.m.

Först och främst skall man inte höra på så mycke och är det något som man funderar över så varför inte fråga rakt ut av personer det berörs så får man ett ärligt svar än att svaret skall gå genom en djungeltelefon och bli helt fel i slutändan.
Många minns väl den härliga leken i ungdomen "Djungeltelefonen " som man skulle viska åt varandra och den sista skulle säga hela meningen och det kunde som sagt vara hur som helst i slutet!
Tyvärr är det lite så det går till  i vardagen också...att nån hör en sak och till slut blir den helt fel.

Till dom som vill veta hur vi finansierar våra resor så är det med våra EGNA pengar ..vi är två som är lyckligt lottade att ha jobb och inkomster därifrån vi har råd att lägga pengar till vår resekassa.
Sen har jag berättat förut att vi älskar och jobba med Mikko..vi tar gärna emot extra jobb då det bjuds och lön för mödan är att vi sen njuter vid nån pool med sol ,värme och inga måsten!!!
Vi läggger upp ett mål= resa....planerar budgeten noga före resan hur mycket skall sparas innan det är dags för take off,lämnar impulsköp,planerar matinköp osv man lär sig med åren.
Googlar OFTA på resor för att få dom billigaste och bästa prisen...Las Vegas tur/retur 270e ..yess!!!
Som jag berättat vi planerar våra resor 1-1 1/2 år  åtminstone framåt så vi vet vilka mål vi måste nå..vilka summor vi måste få sparade  m.m

Så till dom som undrar varför jag hinner  mera till Usa men inte och hjälpa min pappa så har vi också där planer som börjar nå sitt mål.Har ju fullt upp med egen familj och kidzen har jag ju ännu relativt små men vi har länge redan smidit på en plan och nu har vi diskuterat länge med min far att han har fått mjukna på tanken att vintertid bo nära oss här i Åbo och fast sen då det blir vår i luften bo på landet.Nu är har vi ännu inte hittat ett passligt krypin åt honom här men vi söker med ljus och lykta.

Så det om det....vi pysslar om farsgubben..ni behöver inte oroa er .Idag är Mikko och farsgubben ut på utfärd till stugan och njuter av havsluften.





Vi söker med ljus och lykta åt farsgubben ett vinterkrypin.



Till alla er därute som drömmer om att bli artister :)

Lisää kuvateksti





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar