lördag 24 september 2016

Friserade min färgsprakande kompis!!


Fick en förfrågan av min härligt,glada,färgsprakande kompis om jag skulle locka hennes hår för hon skulle på fest ikväll...premiär på Åbosvenska teater (hon hör inte till skådespelargänget) men hon jobbar på Åbo svenska teater.

Många kanske tycker hon ser bekant ut ...jo helt rätt hon jobbade för det härliga tv programmet "Åktur"...synd att dom slutade med det.

Ja hon är verkligen en färgsprakande person...både i sättet,klädstilen och inredningen.....en sån Super härlig kompis.
Vi är så otroligt olika men kommer så härligt bra överens.Vår vänskap började för över 20 år sedan då hon kom och sommarjobbade på Diana II och hon blev min hyttkompis och efter det var vi kompisar forever!!!Kram  på dig kompis!
Det var en härlig sommar och vi har haft en massa härligt,goa ,glada skratt då vi minns tillbaka på den gamla goa tiden.

Nu är vi inne i en fas där barnen är på första plats och vi är tvåa...tiden räcker inte till att träffas så ofta som vi skulle villa..men nog blir det vår tid ännu då vi kan sitta och fnittra och tjattra då kidzena är vuxna.Har ju också äran att få vara Go´mor åt hennes ena kille.

Oj vad det var roligt att få röra på sina frisörhänder idag...friserar ju nuförtiden ingen annan än min familj så det kändes som balsam i hela kroppen då jag virade håret runt locktången och såg lockarna formas.Kanske jag borde på mina lediga veckor försöka slippa nånstans för ett par dagar nu och då och jobba på nån salong för att få den njutning av det yrke som jag älskar mest på jorden...ha det lite som ett hobby.

Är det nån frissa som läser detta så kan jag gärna komma och hjälpa några dar nu och då på min lediga vecka ...finns i Åbo !!!!!

Nu skall ni få se bilder på två vänner som njöt i varandras sällskap....tack Maria du är så bäst!!!



Vardags Maria

Maria i lyxförpackning och redo för party!!






Ska det va läppstift så skall det synnas tycker Maria.. I love this pic jag har själv redigerat det.!!!


Så här ser hennes nya arbetsdräkt ut (Åbosvenskateater motiv)..den skulle hon ha på  nu på kvällen..snygg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar