söndag 10 december 2017

Äntligen ägare av ett Beach house


Jag har många drömmar och stora drömmar ...en av dom är att äga/hyra ett litet
 Beach house i Kalifornien eller Florida och nu är jag äntligen ägare av ett litet Beach house.Nu är det  då inget hus i varken Florida eller Kalifornien utan ett litet pepparkaks Beach house här i Finland.


Så nu alla läsaren så skall jag presentera årets pepparkakshus 2017...designat och ihopfixat av MIG!!!


Vill inte ännu heller lämna mina härliga semester vibbar bakom mig....utan vill med alla medel förlänga den härliga sommar känslan fast det sen också blir jul.Så då kan ju det inte annat än att pepparkakshuset detta år får bli just det....ett Beach  house.




Skulle jag ha ett litet krypin over there så skulle det just inredas i denna stil med turkost,vitt och mycket snäckor och en massa härliga prylar som får just denna rätta  beach life känslan.


Ännu är inte beach life drömmen uppfylld så då fixar jag och trixar med pepparkakshus och sockermassa och uppfyller min dröm på detta vis.Nu skall jag sitta vid köksbordet och njuta av ett skummande turkost/blått hav,se en snögubbe som njuter av palmer och härliga sandstränder så som också jag skulle villa ha det denna mörka vinter tid och sen titta på min lilla söta turkosa stuga.





Tycker så otroligt om att pyssla men tyvärr så finns det inte så mycket tid för tillfället fast jag är en hel vecka ledig från jobbet....men ju äldre kidzen blir desto mer egen tid får jag och då kommer jag verkligen att satsa mycket på att i lugn och ro få sitta och pyssla en massa olika saker.För jag är sådan då jag väl håller på att pyssla så vill jag få göra det i lugn och ro och inte bli avbruten hela tiden.


Kidzens pepparkakshus skall jag presentera i morron i samband med att jag visar bilder på då jag fixade detta  beach husprojektet.

Ni som reser runt i världen har säker lite på samma linje som mig  nämligen att pepparkakshuset gärna får vara ett minne från olika resor...kanske som lutande tornet i Pisa eller Eiffeltornet eller rentav en liten Bungalow på en öde ö.

Min man tyckte att mitt pepparkakshus i år påminner mycket om husen vi såg då vi körde ner till Key West i Florida...kan hålla med för längs med vägen ner dit var husen målade i en massa fina pastellfärger.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar