tisdag 19 december 2017

Bastukvällen slutade i katastrof

Min bastukväll som jag hade längtat efter igår slutade i katastrof.....jag hann ju inte ens lägga bastun på förrän jag somnade på soffan...vaknade runt två på natten av ett ryck och frös så tusan....så dit for mitt natt bastande.
Tog mig en super varm dusch och styrde stegen mot sovrummet och kröp ner brevid Mikko och det tog inte många minuter så sov jag lika djupt som han.Tror vi säkert låg och snarkade i kör.


Idag har det igen varit en dag med en massa saker som jag fixat här hemma och det viktigaste har faktiskt varit skåpstädning.....NU måste det tömmas och rensas ur och fixas och organisera i våra skåp.Vil ha ordning och reda då jag öppnar klädskåpen och har nog alltid skåpen fint städade...skulle inte klara av att allt ligger huller om buller och hälften faller ut då du öppnar dörren.Nej tack ...det passar inte mig.Sen är det så skönt att se att det faktiskt minskar och blir städigt runtomkring.

Vi gick igenom kidzens leksaker som dom inte mera leker med och får vi dom sålda så får dom göra vad dom vill för dom pengarna har jag lovat....J skulle spara till en Iphonen (jag säger lycka till) och M skulle köpa något från Glitter butiken....tror bestämt att julgubben skulle hämta ett presantkort till Glitter butiken.

Sen tog jag papsen med till Citymarket och så for vi och köpte julskinka....en liten mini sådan för som sagt jag far på jobb efter julen och dom andra vill inte äta skinka/julmat alltför många dagar.

Sen fick jag äntligen mina julpåslakan fixade...dom har nämligen varit för stora.Köpte dom för många år sen men då jag bara använder dom runt juletid så har dom varken slitits och jag har inte hunnit tröttnat på dom.Då som jag beställde dom så märkte jag ju inte att påslakanet var för dubbeltäcke så jag beställde två och då jag fick dom så orkade jag inte skicka dom tillbaka.Nu har Mikko varit så irriterad några år runt juletid då jag brukar ha dom så han säger alltid i go tid att ta några andra julpåslakan och inte dom där mega stora.Men idag var det andra miner då jag ÄNTLIGEN fick till det och minskade dom till vanlig storlek som standard påslakan är.....och sovrummet blev så mysigt så nu skulle jag bara villa sova sova sova.

Idag innan jag kryper ner i vår nybäddade julsäng så skall jag faktiskt bada bastu (hoppas jag inte somnar på soffan igen) för då får man verkligen den där härligt rena känslan och efter det smörja in mig med en go doftande bodylotion och  krypa ner i rena lakan....dagen kan inte avslutas bättre.

I morron då klockan ringer så är det dags att förbereda oss för Jaromirs julfest...var på jobb då Michelle hade sin julfest så jag missade hennes.Det var en stolt kille som ikväll visade några danssteg från deras julfestprogram som dom kommer att bjuda på i morron.



Nu är bastun färdig och  mina små nissar och (jul)gubben har somnat så nu skall jag sitta och njuta i värmen av björkdoft och julmusik....bra kombination.Känner mig så lugn inför denna jul så jag nästan måste nypa mig i armen....fy tusan vad skönt att ha lärt sig vänta på julen utan ett ända stressmoment allt flyter på så lugnt...just så som det skall vara.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar