måndag 4 december 2017

Vår trotjänare

 Så har det blivit dags att damma av vår trotjänare som får äran att pryda väggen varje jul.Denna kalenderjulgubbe hade vi inte då min äldsta flicka var liten men sen då dom två yngre var riktigt små så hittade jag denna kul grej på ett loppis.






Vem vet hur länge denna julgubbe har trotjänat före han flyttade hem till oss....och nu är det bara ett måste att ha honom i tamburen hängande varje jul.Kidzen tycker det är en perfekt plats då dom kan ta med sig en godis innan dom skall till skolan.

Han kom fram först idag i och med att jag kom hem från jobb först ikväll och det hör till mig att fylla han med godis och hänga upp honom.Kan gissa att kidzen blir glada i morron då dom vaknar och ser vår käre vän julgubben ha kommit fram.

Dom får själv välja sin karamell som skall vara i fickan och i år ville dom båda ha Marianne.Sen på baksidan på julgubben finns en lite större ficka och där brukar dom alltid hitta  på julaftons morron sin lilla morron julklapp.






Kom som sagt hem på kvällen och nu ligger jag och njuter av tända ljus och blogg.Klockan börjar närma sig halv två på natten så det är väl dags att säga go natt för att orka stiga upp och köra kidzen till skolan och sen föra papsen till Runosmäki för att vara en vecka på intervall.

Har nu här under kvällen tvättat,förbereder hans packning osv....det är många trådar som skall hållas i men tamme tusan hur jag skall njuta på kvällen då vi skall på kryssning... då är det vekligen inga måsten bara se då kollegorna jobbar .



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar