torsdag 28 december 2017

Sjukstuga.

Idag fick jag snällt niga och tacka för mig och packa väskorna och gå hem.Envisa jag går fast genom väggar om jag blir förkyld....men tyvärr fick jag snällt inse att denna influenssa var starkare än mig.Jag får aldrig feber men känner direkt då jag blir sjuk men ofta brukar jag kurera med Burana.




Företagare som jag har varit så är jag van att jobba fast man är sjuk så jag har ribban jätte högt för att ta det stora steget och gå på sjukledighet.....det passar helt enkelt inte mig....skall krypa förrän jag förstår hur allvarligt det är.




Men nu var det nog snällt att inse att det inte är att leka med hälsan.Just förrän vi kommer till Åbo så ringer Mikko och säger att dom alla har spytt här hemma .....så nu kan vi verkligen börja prata om sjukstuga!!



Men jag kan inte riktigt förstå varför Mikko och kidzen for upp till Björneborg på tisdag då han visste att hans brors barn hade magsjuka och spytt...så han får nog lite skylla sig själv.Jag sa innan jag for på jobb att det lönas nog inte nu fara upp till Björneborg ....att vänta hellre tills dom blir friska där uppe....men om han nu promt skulle upp dit så får han ta följderna.Magsjuka är inget att leka med för det far fram som en löpeld....nu hoppas jag att det inte är min tur i morron och spy.



Det är ju typiskt för kidzen att nu då det är jullov så ligger vi alla sjuka....men hoppas det går snabbt förbi och vi kan hitta på något roligt.Tror bestämt då jag/vi blivit friska och min sjukledighet tagit slut så skall vi i något skede unna oss en natt på hotell.Älskar hotellnätter och att få bo på Spa hotell och bara ligga och  få bli uppassad...det är så skönt.Sen att få spendera en helkväll på Spa avdelning med en varm bubbelpool och bastu...oj vad jag längtar.

Men nu till först så är det soffan,pyjamas,pläden ,datan,böcker och filmer som gäller några dagar framåt och så får vi hoppas att vi alla snart är på fötter igen.

Lovar att vi skall kurera oss på bästa sätt.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar