söndag 17 december 2017

Mina kidz gör Strike a pose

Medan en stor del har fullt upp med en massa julförberedelser så hoppar jag ett stort steg tillbaka och skall fortsätta med lite inlägg från vår super härliga semester i Kalifornien som vi hade här i oktober/november. 




                     Min kille älskar att göra Dab...här ser ni då han tar sin pose`.


Sitter gärna och bläddrar igenom alla foton gång på gång utan att bli trött och se på dom fina solnedgångarna och palmerna.Just nu har jag nog ingen större julstämning och om man riktigt tänker efter så om en vecka den här tiden så är julafton förbi för detta år.




Någon julstress kan jag med gott samvete säga att jag inte har.....köpte några små prylar med mig hem åt kidzen från Usa som jag kommer ge till julklapp .Inget rusande för mig i affärerna och se då tuuuusen andra julstressar med att köpa en massa  onödigt bara för att köpa.Tycker det är så synd att folk lägger pengar till sådant bara för att det skall vara julklappar.Man kan se framför sig då folk rusar i affärerna....stressen kommer smygande,svettpärlorna börjar synnas i pannan,dom blir mera och mera desperata....och till slut så tar du något från hyllan bara för att det är jul så skall det vara julklappar.

Jag tycker det är så roligt nu då kidzen börjar bli lite äldre och förstår att istället för att köpa en massa prylar så gör vi hellre roliga saker tillsammans som tex olika äventyr/resor som vi har minnen för livet av.




Sen tycker vi om att vara på SPA hotell så det skulle kunna vara en kul julklapp åt oss ...något som man har att vänta på och se framemot istället för att fylla upp skåpen med en massa onödiga prylar.

Tänkte också om jag skulle köpa åt kidzen present kort till Superpark så har dom något roligt att göra på jul lovet.



Tänk vad skönt istället för att rusa runt i affärerna så kommer jag denna lediga vecka lugnt luta mig tillbaka i soffan och höra på julsånger och lita på Momondo och Booking.com....och se vilka överraskingar "julgumman" hittar på.Sen tyckte Mikko att vi inte köper så mycket julmat i år ..jag skall nämligen juldagen på jobb och dom orkar inte äta julmat flera dagar.....så vem vet kanske vi till och med skippar julmaten och lagar något annat gott istället.Julen kommer nog för det fast man provar lite andra traditioner.




I detta inlägg blir det inga julbilder utan foton av mina kids då vi njöt av en vacker solnegång i Kalifornien.....dom fick agera fotomodeller och jag var fotograf.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar