onsdag 27 december 2017

Kompisträff i Las Vegas

Det har varit mycket tankar som snurrar och ännu inte helt förstått att Satu verkligen inte finns mera och vi inte mera kan bestämma den där träffen som blev ogjord här på hösten.

Jag har ofta ett ordspråk som jag brukar säga då jag inte har tid träffa en massa vänner som jag gärna skulle villa träffa och

 det låter så här...."vi tar det med bättre tid"...men börjar mer och mer inse att det kan komma en dag som det är försent att bestämma en träff.
Sen är det ju så i dessa tider att många har ett ganska hektiskt schema och den lilla tid man har ledigt så vill jag i alla fall oftast ladda mina egna batteri för att sen igen orka med vardagen.



Men borde kanske bli bättre att inte skjuta fram olika träffar med vänner utan hellre försöka hinna med en liten hej på dig träff.

Det  var en ganska kul grej som hände nu då jag senast (november) var i Las Vegas så fick jag ett mejl av min kompis Anna från Sverige att hon kommer att vara på arbetsresa i Vegas just då som jag är där.Alltså visst tusan är världen liten.

Men det som gör saken rolig är att vi inte hunnit träffas på några år fast vägen inte är så lång att åka till Sverige eller hon komma till Finland....så efter många år så träffas vi i Las Vegas av alla ställen.


                            Anna,Angelica och jag på lunch i Las Vegas i november.


Lärde känna Anna i ungdomen i Kalifornien då vi båda var där och vi har hela tiden haft lite kontakt till och från.Nu är det ju lättare då det finns Facebook att hålla kontakten.Hon och hennes familj var faktiskt och hälsade på oss för ett antal år sedan då dom semestrade i Nådendal.

Men jösses att vi skulle bestämma en träff i Vegas ...hur roligt som helst.Hon råkade ha en hel förmiddag ledig och mitt plan skulle gå på kvällen till LA så vi for ut och äta lunch och satt och prata gamla goa minnen.

Anna och hennes man gillar att kryssa i Karibien så vem vet kanske något tag vi alla åker tillsammans och kryssar ...kanske vi också får våran gemensamma vän Annika och hennes man som bor i Florida med på kryssning.

Vi hoppas med Anna att vi ännu någon gång kommer att kunna spendera en vecka tillsammans i Kalifornien för att spola tiden långt tillbaka och skratta och minnas åt tiden vi hade där med alla dom andra härliga brudarna från Sverige.Ni som läser det och känner igen er från tiden i Usa ..ni skall ha det så bra och veta att jag tänker på er ofta //Kram

Hoppas Anna att det var okej för din del att jag la in detta foto på min blogg utan lov av dig.Tycker det är ett super lyckat foto av oss :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar