fredag 15 december 2017

Rop på hjälp

Nu fasen börjar mitt tålamod ta slut....när jag berättar orsaken så kommer många tänka "aj det var bara det" men för mig är det en mycket viktig sak.Vad tror ni det kan vara.

Jo jag slipper inte in på Momondo sidan...har varit strul många veckor och vete fan hur jag skall få ordning på en så viktig sida.Ni som läser detta och har goda ideer så får gärna hjälpa mig.Det kommer en text där det står "Page failed to load....wait a little longer,otherwise try to reloading the page" och jag vete fasen vad jag skall ta mig till.Har provar googla utan någon utväg.

Så som sagt tar hjärna emot hjälp för  Momondo är för mig en viktig sida. Det är en sida som jag är inne på varje dag men nu är jag ju helt ute då jag inte alls har kunnat använda den sida.Har ingen aning om flygpriser för tillfället.

Jag vet att det finns andra alternativ på sidor med flygpriser men känner trygg med Momondo och har bra erfarenhet av denna sida.

Det var någon som skojade och sa att dom blockat mig på den sida då jag hela tiden är där och surffar runt.

Så ännu en gång....ropar på hjälp av någon duktig läsare som kan göra min vardag lugn igen då jag kan surffa runt bland en massa flygpriser.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar