lördag 1 september 2018

En natt på hotell Yyteri

Så är vi på gång igen. Det är bra då man kan kombinera att uträtta saker och övernatta på hotell.Mikko skulle fixa med sin lägenhet i Björneborg nu då han skall hyra ut den så vi passade på att boka en natt på Yyteri virkistyshotelli( som det heter nuförtiden).







Vi startade igår efter att kidzen slutat skolan...det drar ju alltid ut på tiden så vi var framme först runt 18.30.Mikko och Jaromir böt direkt om till badbyxor och gick ner till Spa avdelningen och simma medan Michelle och jag blev uppe på rummet.Spa avdelningen stängdes kl 20 så jag orkade inte rusa dit ...vill gärna njuta i lugn och ro då jag besöker en Spa avdelning.Lite synd att det blev så brådis för Spa ingår i hotellpriset....men det blir nog att besöka Yyteri flera gånger.







Dom hållet ju på med en stor renovering på hotellet.Det blir 2 våningar till där det kommer finnas två fina , lyxiga sviter och en bastuavdelning som man får beställa privat och matsal med utsikt över havet....tror det kommer att bli fint.Låter som ett lyckat konsept.





Vi låg och såg på tv till ca ett på natten....det är alltid så mysigt och ligga och se på tv i en skön hotell säng....vi har nämligen inte tv i sovrummet hemma...så dettä känns hur lyxigt som helst.




Sängen var som sagt superskön...men vi gillar inte då två sängar är skuffade ihop...utan vi föredrar som sagt en hel kingsize bädd.Saknade också en hög med fluffiga dynor som jag har hemma.Nu hade vi alla en platt dyna per man.





Sen var det bara och släcka lampan för att veta att man får gå till ett färdig dukat frukostbord...härligt.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar