måndag 3 september 2018

En idyllisk plats

Det är så roligt att snusa runt på olika ställen då man reser runt och nu hittade jag helt mina dröm plats ute på Räfsö eller som man säger på finska Reposaari.


Minns då jag träffade Mikko för många år tillbaka att han visade mig runt på en massa fina ställen i Pori (Björneborg ) . Han visade mig nog också då  Reposaari men inte  dessa fina bergsklackar som jag hittade nu.



Minns också för 10 år sedan då det ordnades fritids bostadsmässa ute på Reposaari då var vi där och tittade runt på en massa fina sommarstugor eller som man också kan ha som året runt bostäder.



Det var så roligt och gå runt då som det var mässa och se på en massa fina detaljer som dom hade byggt , nackdelen med  dessa hus att dom ligger ju så otroligt tätt intill varann så du har ju nästan ingen egen tomt om man säger så. Men bekvämt för dom som inte gillar gårds sysslor. Minns hur fint det var  byggt med massor av stora terasser.



En sådan lösning på stuga skulle passa mig helt perfekt inga trädgårdsarbeten alls utan  stora terasser där jag kan ligga och njuta, sola eller läsa massor med bra thrillers. Men priset passade inte min plånbok då och inte nu heller.



Reposaari/Räfsö är en ö och en stadsdel i Björneborg , Finland. Ligger ca 30 km från Pori/ Björneborgs centrum. Reposaari /Räfsö  och dess gamla trähussamhälle är en av de mest populära turistatraktionerna i Björneborg. Så om ni har vägarna mot Pori eller Yyteri så åk absolut ut en sväng till Reposaari.


 Här kommer det  en serie foton på dom fina bergsklackarna jag hittade och där jag njöt i hela 6 timmar. Skulle när som helst åka dit tillbaka och sätta mig och blicka ut över havet och vänta på en färgsprakande solnedgång.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar