måndag 24 september 2018

Nu skall jag SITTA




Efter en  intensiv arbetsvecka med storstädning , storövningar och betjäning av våra passagerare så är det äntligen dags att få jubla ..... 5 veckor SEMESTER !!!! 
Skall bli så förbannat skönt att inte behöva ha några tidtabeller  på hela semestern. Bara göra en massa roliga saker och det roliga börjar i morron bitti....jag kliver nämligen av Grace i Stockholm och börjar min resa mot Los Angeles.





Nu skall arbetskläderna skickas till tvätteriet och dammsugaren ställas i skåpet och på med mina  vanliga kläder  och ready for take off till Kalifornien.



Längtar verkligen att få amerikansk mark under fötterna och mötas av sol , värme och palmer....härligt att få åka tillbaka till Kalifornien...har redan varit där så mycket så jag känner mig så hemma då jag  kommer dit.


Härligt att få se alla fina platser igen som jag saknat så mycket ....det super fina stället Montage där man skulle kunna sitta hur länge som helst och se ut över havet och på dom vackra solnedgångarna. Likaså Laguna Beach är ett så fint ställe ...skall se om vi skulle hinna med Mikko och kidzen dit och ströva runt någon dag plus många andra härliga ställen. Min family kommer att komma dit i början av oktober...min äldsta flicka kommer inte med denna gång.

Nu som sagt kommer det bli mycket Usa på bloggen så för er som är intresserade att se hur jag njuter av min semester i Kalifornien så är det bara och titta in här på bloggen ...skall försöka uppdatera så gott som varje dag.



Hur mycket jag än längtar till Usa så tar jag det hur lugnt som helst...ingen stress här inte. Jag har nog alltid varit den som inte stressar i onödan.
Ialla fall så har jag tagit det så lugnt att jag först idag bokade bilen vi skall använda...många skulle säkert gjort det för länge sedan ....men bra går det så här också. Vi har till och med en gång bokat bil först på flygfältet i Miami och sen sökt den.

Det är skönt att kunna resa utan stress och i morron kommer jag absolut inte kunna göra något annat än sitta ...sitta på flygfälten och vänta på boarding och sitta i flygplanen för att komma fram till slutdestination och sen skall jag söka hyrbilen och sitta och köra ner till Dana Point.

Så från London till LA i morron så kommer jag att få vara 11,5 timmar i flyget...så SITTA kommer jag verkligen få göra .

Men  jag kommer att njuta  för nu är det äntligen semester... because Im Worth it!





Dessa Sketchers tossor är super sköna att ha på sig då man reser. Det är verkligen viktigt att man har skönt på fötterna då man går så långa sträckor på dom stora flygfälten.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar