fredag 7 september 2018

Röka inne

  Tänk att det kan kännas härligt att få öppna dörren till min hytt och det kommer världens goaste , fräschaste , renaste doft emot.



Vi brukar i olika etapper storstäda personalhytterna och idag då jag hade varit och städat en hytt och innan ja stängde dörren och såg hur fint och fräscht det blev så bestämde jag att jag också skall fräscha till mitt " hem " ( hytten).



Så jag tvättade gardinerna, fixade rena lakan i sängen, rena handdukar, torkade damm och torkade också golvet . Så ikväll när jag kom från jobbet och öppnade hyttdörren och det kom emot världens fräschaste och renaste doft och allt var tiptop då kan ni gissa att jag njöt.

Kändes ju faktist lite som att komma till ett nystädat fräscht hotellrum och ännu till pricken på i så  skall det bli en varm dusch och sen skall jag smörja in mig med en massa härligt doftande cremer och spraya på mig  en dos av min favorit parfym. Sen krypa ner under täcket och läsa bloggar



Har alltid varit svag för en massa goda dofter om det sen är parfym, body lotion , ansiktscremer eller goda nytvättade kläder med doft av något gott sköljmedel m.m


Kan ännu inte förstå då folk rökte inne förr  och säkert finns det dom som gör det ännu. Fy tusan för den stanken som satte sig i väggar och kläder. Det kunde ju aldrig dofta ny städat i sådana hem där det röktes  från morron till kväll inne. Är faktiskt jätte stolt över mig själv att jag verkligen slutade röka och verkligen stolt över rökaren som går ut och röker.



Ha en skön fredag kväll allihopa//Kram












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar