söndag 9 september 2018

Skaldjurstallrik

 Passar bra med detta inlägg nu då det är kräftkalas tider....skall visa en delikatess tallrik för alla skaldjursälskaren.





Detta är inget samarbete med Viking Line och många kanske tolkar det som en liten smygreklam men det är det inte. Utan det blir ju att skriva en hel del om Grace i och med att detta är min arbetsplats och mitt hem varannan vecka. Så den veckan jag är på jobb så blir det ju en del inlägg härifrån Grace.



I alla fall så denna skaldjurstallrik finns uppe i Oskar ala carte och den skall beställas i förväg för sitter man vid bordet oh vill ha en sådan tallrik så kan det bli lite bråttom att fixa ihop den. 


Jag har själv inte smakat på denna skaldjurtallrik men vi har nog flera gånger pratat med Mikko att vi faktiskt skall beställa en sådan någon gång då vi kommer på tumis ut och kryssar med Grace.

Den ser nog verkligen läcker ut.



Skulle gärna ha lust att ordna ett kräftparty för oss där hemma nu på min lediga vecka för det hör lite hösten till. Men så sa Mikko att...varför stressa med något sådant nu före resan att vi ordnar hellre ett kräftparty i Kalifornien. Tänk att jag inte hade tänkt på det ...det var ju en super ide. 




Tänk att  först sitta och koppla av ute i jaccuzin och sen  ut på terassen och njuta av kräftor/skaldjur i skenet av levande ljus, palmer och några mysiga ljus slingor att dekorera terassen med.








Så ni som kommer på kryssning och gillar skaldjur så här har ni en variant från menyn som ni kan beställa. Som sagt jag har inte smakat men av bilderna som ni ser så kan jag gott rekomendera . Den har fått mycket bra feedback vår skaldjurstallrik.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar