lördag 15 september 2018

Hotell Almond i Gdansk


 Nu skall jag skriva om hotellet vi denna gång bodde på i Gdansk. Detta är inget samarbete med hotellet.


Hotellet vi bodde på heter Almond Business&Spa och är ett 4 stjärnigt hotell. Hotellet ligger några kvarter från gå gatan i gamla stan men helt passligt avstånd. Ni som varit i Gdansk vet hur lätt det är att röra sig till fots där .....allt ligger på passliga avstånd.

Titta på bilderna vilken härlig aula där fanns då man kom in i hotellet.



Vi har kommit överens med Mikko att då jag bokar hotell så försöker jag söka något annat än dom vi bott på ....roligt att prova ,se och jämföra olika hotell.

I Gdansk har vi som sagt bott på Hotell Puro och nu på Almond och i Sopot bodde vi på hotell Imperium. Vi har varit nöjd med dom alla förutom frukosten var ingen favorit på Imperial.

Här på hotell Almond var den super god ....och som sagt den som vill ha sig ett glas champagne  till frukosten så fanns det också med i urvalet.

Jag gillar moderna och fräscha hotell så det brukar jag se på då jag bokar, älskar och göra super fynd på boende och brukar hitta pang priser då jag söker mycket. Det är ju ett plus att kunna resa mitt i veckan (billigare  både boende och flygprisen ) sen är det bra att resa till Gdans då säsongen börjar vara över (mycket billigare ).

Man kan till och med hitta ett 5 stjärnigt hotell mitt i veckan då det inte är säsong till hur bra pris som helst.


Detta hotell valde jag för det såg jätte fint ut , bra pris och så fanns där en Spa avdelning  med bastu, jaccuzi och pool. Då vi inte riktigt visste hur vädret skulle vara då hösten nu är här så tyckte jag att jag ville boka ett hotell där vi kan mysa på Spa avdelningen ifall det skulle regna dagarna vi var där.


Nu råkade vädret vara hur fint som helst då vi strövade runt i gamla stan så vi satt en kväll på en ute terrass och åt pizza andra kvällen åt vi Thai mat (nam). Men vi var nog också en kväll och njöt på Spa avdelningen.....oj oj om man ändå hade kunnat bli några extra dagar där ännu.

Make up runt ögonen ...hann inte ens tvätta sminken bort ordentligt förrän jag rusade i jaccuzin.



Det finns nog inget bättre än då man får njut av att bara göra det man vill och inte rusa efter någon klocka och tidtabeller.

Vi hade fin utsikt från vårt rum....sängen var svängd mot fönstren och  med dessa stora fönster hade vi hur fin utsikt som helst mot kanalen. Vi hade ingen balkong denna gång men det finns rum med balkonger också.




Som sagt hotellrummet var fint och fräscht.


               Mysigt att dra gardinerna åt sidan och ligga och slöa och titta ut.

Badrummet var också fint och jätte rent och fräscht.
Denna doft börjar jag redan vara en aning uttråkad av....vi har samma flaskor schampo/tvål på Grace (mitt jobb) som jag doftat på i 5 1 /2 år ..tänk att det råkade sig att här fanns just samma tvål.



Kan säga om hotell Almond ...rent, fräscht , modernt, trevlig personal, mysigt Spa där det fanns massörer och kosmetologer. Denna gång var jag inte på någon ansiktsbehandling  men kommer absolut att bo på detta hotell igen och då skall jag njuta av både spa och behandlingar.


Så kan varmt rekomendera detta hotell om ni söker ett fint hotell med Spa avdelning.








































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar