lördag 22 september 2018

Liggedagar och Premium hytt

 Nu är det så att det inte är jag som haft liggedagar och latat och njutit ( tar det på min semester ) utan det är Viking Grace som blivit ompysslad. Fast jag skulle nog gärna kasta mig ner i denna härliga dubbelsäng som ni ser på bilden.



Vi hade tre liggedagar i Åbo som betyder att det är fullt upp under dessa dagar. Det är en massa folk som ser till att allt blir lagat som skall lagas, vi hade storstädning och alla andra avdelningar hade också storstädning. Nu är då Grace uppfräschad igen för denna gång.


Alltid lika roligt att ta emot passageraren då man fräscha upp hela båten ....man känner hur det doftar rent över allt och ändå är Grace jätte fint skick till att den kör non stop linjen Åbo-Stockholm....men den är ju också rätt ny blir snart 6 år.



Här kommer lite foton från en av våra fina Premium hytter. Dom finns på däck 8 och 9 och 4 st i fören på deck7.



Dom har alla fönster , kylskåp , dubbelsäng , soffa och toalett/dusch. I hyttepriset ingår drycken i minibaren som är soda, läsk och skumvin. I priset ingår också en champagne frukost uppe i Oscar ala carte restaurangen.



Vi skall faktiskt komma på en kryssning med familjen i december och då har jag bokat åt oss en Premium hytt. Vi tycker om att ha familjehytten där det är två hytter med dörr emellan och i ena hytten dubbelsäng ...men dom var redan slutsålda så nu provar vi en Premium hytt .Passar också bra för familjer för det går att bädda ut soffan.



Detta inlägg är inget samarbete med Viking Line.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar