fredag 14 september 2018

Toppen hotell frukost väntar

 God morgon till er alla från ett härligt Gdansk/Polen. Här har vi har det så mysigt och avkopplande som vi önskat oss. Det är just sådant vi behöver nu och då ....att helt få nollställa kropp och knopp.


Vi skulle gärna stanna längre på denna minisemester men tyvärr har allt roligt ett slut. Men som sagt hit flyger man hur smidigt som helst från Åbo och då jag har möjlighet att komma mitt i veckan så hittar man flyg till hur bra pris som helst. Så visst kommer vi tillbaka hit snart igen.




Vädret har varit toppen så vi har strövat runt och faktiskt sett på en del sevärdigheter , gått många trappsteg ( mer om det äventyret senare ) , ätit gott , suttit på uteterasser och druckit  kaffe och njutit av den härliga stämningen i gamla stan.



Vi har bott på ett fint hotell med Spa avdelning så igår njöt vi av bastu, jaccuzi och pool innan vi gick ut och ät. Skall skriva mera om detta hotell senare.

e
Vi har ätit så super god frukost så nu ligger jag här och bloggar och är redan i startgroparna för att gå ner och plocka åt mig av all godsaker som är uppdukade där.



Här får ni ett smakprov på av allt gott det bjuds på. Jag gav denna frukost 9+ ...varför det inte blev en full tia var att dom inte hade den supergoda varma kakaon som oftast finns på hotellfrukosten , jag var nämligen så sugen på varm choklad men det går nog också bra med te. Mikko ger frukosten 9+ med motiveringen...toppen frukost!!







Här finns en massa olika varianter att plocka åt sig och om vi som sagt var lite besvikna på frukosten då vi var i Sopot  (hotell Imperial ) i somras så var nog denna frukost toppen.


Nu är Mikko i startgroparna.....så nu blir det de fterlängtade hotellfrukosten. Ha en skön dag och bara att titta in på bloggen om ni vill läsa om vår minisemester i Gdansk









En massa sötsaker fanns det och dom som ville ha sig en champagne frukost så var det bara och hälla upp champagne i glaset.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar