onsdag 12 september 2018

Vi är laddade och tända

 Idag börjar jag inlägget med orden från en låt av Tomas Ledin och den går så här....

Vi är på gång ......vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång ......i kväll kan allting hända

dom orden passar precis oss idag .....just så där känner Mikko och jag just nu .




Vad jag menar med det är vi skall smyga iväg på en miniresa där vi bara har tid för varandra .....vi är just så laddade så ALLT kan hända. Det är just sådant vi behöver i vår vardag.

Att hålla gnistan uppe i förhållandet fast vardagen skulle vara hur kaotisk och hektisk som helst det får vi och fungera med att vi smyger iväg  på våra små mini resor.






Imångas ögon känns det att vi inte gör något annat än bara reser....men det är sant. Det är ju det vi gör och det är ju det vi vill göra och när vi en gång kan göra det så hur skulle vi då lämna allt detta roliga ogjort!!!






Tror inte många skulle reagera  om vi  tex varje helg skulle sitta hemma och ta oss en karate fylla och spendera våra lediga veckoslut ute på krog och slösa våra pengar dit . Nej tack det vill vi inte. Det är ju  så som många tycker man skall spendera sin gemensamma tid då man äntligen är ledig . Helst ha en massa folk omkring sig och en massa hulabaluu .


Men vi får ingenting ut av det  att dricka oss fulla och sitta där och sluddra och hitta på en massa tokiga samtalsämnen som allt som oftast slutar med gräl....istället myser vi hellre helnyktra på ett fint hotellrum , går ut och äta något gott med den man älskar över allt på jorden och sen krypa ner i den sköna hotell sängen. 

Det ni ....det är just detta koncept som gör att  vi har så roligt tillsamman....att hitta tid för bara oss själva i allt vårt kaos ...det är nog den bästa medicinen.





Ni som följer med min blogg vet ju om vår vardag med sjuka föräldrar, barn i skolålder , läxor och alla deras hobbyn som tar sin tid, våra skiftes jobb som gör att  vår gemensammantiden inte är en självklarhet. Jag är varannan vecka borta och då jag är ledig så jobbar Mikko skiftes jobb så det är sällan vi har tex lediga veckoslut tillsammans hela familjen.

Därför är ALLA våra resor en så viktig del i vårt liv där vi som sagt får njuta av tid för varandra och också njuta hela familjen av gemensam ledig tid.

Jag har nämnt det tidigare att vi  har familjeresor , resor på tvåman och sen reser jag ensam och det passar oss alla i vår familj.

Så nu kära läsaren nu har vi pusslat ihop ett stort pussel med att skaffa skötare ,fyllt upp kylskåpet , fixat och trixat för att snart åka iväg till Pargas och söka vår snälla skötare R som kommer att vara hos oss och hålla reda på våra nära och kära.. allt från pappa , kidzen och katten. Tack för att du ställer upp.

Så nu är Mikko och jag laddade för två härliga dagar med myspys i en stad som blev vår favorit från första stund.....Gdansk, Polen .....here we come !!!!!

                      "Vi är på gång ....vi är laddade vi är tända" !!!!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar