söndag 2 september 2018

Färdig dukat bord

 Jag skriver rätt ofta att pricken på i är då man på morgonen får gå och äta hotellfrukost till färdig dukat bord...men det är inte alltid så självklart att den är så bra som man väntat sig.



Vi har som sagt ätit frukost på en massa oika hotell och  på dom flesta ställen har frukosten nog fått godkänt. Ända som vi var lite besvikna på var nu då vi senast var till Sopot och bodde på Hotel Imperial så var  frukosten ingen höjdare.


Yyter Virkistyshotelli får helt godkänd frukost av mig...Mikko till och med berömde den lite extra. Sen är det så mysigt att sita och äta då där är stora fönster ut mot Yyteri beach... hoppas dom börjar servera frukost sen uppe i den nya restaurangen på våning 6 eller 7 för då kan man nog börja tala om fin utsikt då man äter.



Som sagt dom bästa frukostarna har jag ätit ombord på Royal Karibiens kryssningsfartyg och sen i Las Vegas....där är nog urvalet så enormt så det är lite svårt att beskriva i ord. Men ni som kryssat eller varit i Las Vegas vet vad jag menar.

Sen är ju Las Vegas känt för deras enorma buffeer allt från förrät , varmrätt till dom enorma efterrätts borden där det svämmar över av sötsaker. Ni skall absolut prova om ni är på väg dit. Dom går nog inte att jämföra med  efterrättsborden jag sett här i Finland.



Men som sagt vi blev mätta och belåtna efter vår frukost. Sen körde jag Mikko och kidzen till stan för han skulle greja i lägenheten och kidzen skulle och hälsa på Mikkos föräldrar och hans bror med familj . Så medan dom hade sitt program så passade jag på att helt ensam åka ut till Reposaari/Räfsö och bara njuta av att få vara helt ensam.Hittade igen en ny plats som jag inte besökt....där fanns en söt lite strand och sen var där sådana otroligt fina bergsklackar där man kunde sitta och titta rakt ut mot horisonten.
 

Skulle kunna sitta hur länge som helst på sådana bergsklackar och titta ut över havet och länge var jag också ...satt väl där åtminstone sex timmar . Där var så tyst och lugnt ..bara vågornas skvalpande...somnade till och med en stund där vid havet. Tänk vad skönt att inte behöva göra absolut ingenting annat än dra i luften av saltvatten , friskluft och vila ögonen på denna vy . I morron kommer det en hel massa bilder från en sådan super fin plats. Synd att inte himlen bjöd på en färgsprakande solnedgång.

Vi åkte faktiskt på fredag kväll ut till Kallo och såg på en  fin solnedgång...kommer också foton därifrån...en plats där jag också gillar att bara sitta och blicka ut över havet och nolla allt. Härligt med sådana platse som man verkligen känner hur man får ny extra energi för att fortsätta framåt i vardagen.

Detta är inget samarbete med Yyteri Virkistyshotelli.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar