torsdag 27 september 2018

En stor högtid på kommande

God morgon från ett mulet Californien ...jo ni läste rätt...ingen sol. Jag som längtat att få lägga ner mig vid poolen och känna solen värma kroppen och hoppa ner i poolen mellan varven för att svalka sig. Men det får jag nu vänta med.






Känner mig lite seg ännu efter resan men sov ända till nio idag så kanske jag börjar hitta rytmen ...lika igår orkade jag vara vaken längre än jag trott.



Igår var det och en lite mulen morgon men på dagen visade sig solen nog...men ingen hel klarblå himmel som jag längtar efter. Men här finns så mycket annat att se och göra. 

Igår strövade jag runt i några av mina favorit affärer...här finns ju så otroligt massor med fina affärer och shoppingmall.

Sen har jag ju skrivit om vilka otroliga fynd man gör här...inte undra på att klädskåpet svämmar över och likaså min väsk samling.




Men jag älskar att shoppa ...är nog säkert inte den ända  kan jag lova. Tror det är många som sitter och läser detta håller med att visst fasen är det roligt och shoppa.

En stor halloween älskare som jag är så lovar jag att här blir jag verkligen påmind att denna högtid är på kommande.Det svämmar över på hyllorna av saker och då är det ännu en månad till Halloween.




Här finns en affär Dollar store där allt kostar 1 dollar så blir nog att hämta hem lite mera halloween prylar...älskar ju att pyta vårt hem.Köpte redan en hel del i fjol också. Ser framemot att få ordna ett halloween fest åt kidzen och deras kompisar.



Här får ni ett smakprov på hur stort halloween verkligen  är här....folk har redan börjat dekorera på gårdarna....och jag myser...det är en högtid som jag verkligen älskar här i Californien för här sparar dom inte ju mera pynt att desto bättre.




Sen säljer dom en massa halloweendresser, vanliga kläder som är dekorerade med halloween tema och sen har ju hundarna egna halloweendresser.




Det var för ett tag tillbaka då jag var här så såg jag en hund med halloween dress på och då sa ägaren att hunden skulle på ett dog halloween party....only in amerika!!!

I fjol var ja på en jul öppning i ett shoppingcenter då kom det ett par hundägaren emot som hade pyntat sina hundar med julbjällror och led lampor som blinkade...only in amerika!!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar