tisdag 18 september 2018

Thai Thai

 Kommer ännu några inlägg då vi var i Gdansk och börjar någon tröttna på dessa inlägg från Polen så lovar jag att efter detta så blir det USA för hela slanten. I en månads tid kommer ni få följa  min vardag i Kalifornien och jag kommer dela med mig av allt roligt jag kommer att vara med om. Kommer att bli en massa härliga inlägg på bloggen och en massa fina foton.





Nu skall jag visa lite foton då vi var ut och äta på en thai restaurang i Gdansk. Jag har aldrig varit till Asien för jag är inte så intresserad av deras kultur men maten  älskar jag.



Mexikans mat är absolut på min top 1 men thaimat kommer nog direkt på andra plats...ju starkare desto bättre. Jag är van att äta stark mat och likaså min mage tål också en massa starka kryddor. i Usa kommer det bli mycket meksikansk mat ...taco och faijtas i alla olika varianter....det är en av mina absolut favorit rätter.




Nu då vi åt på Thai Thai  i Gdansk så åt jag  spicy chicken med ris och vågade mig inte på den starkaste men beställde i alla fall hot och  det kändes nog i munnen då jag åt. Men det var ändå gott för det starka tog inte över smaken.


Mätta och belåtna gick vi en stund runt i gamla stan och mös av kvällsbelysningen och den härliga stämningen. Det var rätt så mycket folk/turister igång fast vi redan är inne i halva september. Vill ha flera sådana resor där vi kan ströva runt och veta att vi har tid för varandra.


Fint upplagda portioner. Mikko provade på att äta med pinnar men gav upp efter en stund . Kräver lite mera övning att få maten att bli på pinnarna.





Då vi kom tillbaka till hotellet så orkade vi inte annat än slö titta på tv och lovade att det inte tog länge förrän vi somnade gott efter en super härlig dag.






 Fina detaljer som tex lamporna uppe i taket och dom fina ljus lyktorna.














                                                         "Shine bright like a Diamond"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar