söndag 14 april 2019

På väg mot Åbo

Efter omständigheterna så sov jag riktigt bra i natt.Var så trött efter en hel dag i skidbacken och ett gott kvällsmål som dom hade lagat medan jag var på förstahjälpen....taco/faijtas med tillbehör gjorde gott i magen efter allt som hänt.

Nu fick jag då med mig kryckor som jag får försök ta mig fram med och i morron bitti skall jag till TYKS och röntgas och höra domen.


Fick hastigt meddela till jobb att tyvärr hade det gott så här och det var ju synd för skulle ha haft inhopp i  infon igen....men det blir väl flera chanser får jag hoppas.

Nu måste jag till först tänka på mig själv och att jag får mitt knä i skick och sen blir det först jobb.

Här ser jag nu med egna ögon hur viktiga människans kroppsdelar är och att dom fungerar. Jag var nog inte till stor hjälp då det var dags och packa ihop...tack till Mikko som skötte komersen att vi fick allt med oss hem och la allt på plats i stugan.

Fördelen med denna hyrstuga är att städning ingår i slutpriset så det behövde vi inte fundera på. Så då vi var redo så var det bara att stänga dörren , föra nyckeln och tacka för oss.

Taxin tog oss till busshållplatsen och sen hoppade vi på bussen till Åbo och sista etappen från Åbo busstation tar vi taxi hem.

Skönt att jag nu kan sitta med benet upp här i bussen och kul att kunna sitta och blogga på vägen hem.

Men nu hoppas jag att knä hastigt återhämtar sig och hoppas det blir som förut för jag skall resa och gå mycket ännu i mitt liv.Int har jag ännu tänkt slå mig till ro.

Nu då jag antagligen blir längre sjukledig  så undrar jag hur det skall gå jag som aldrig nästan kan sitta och ta det lugnt....och hur ska jag klara av och se vårt kaotiska hem då jag inte kommer kunna göra något. Men som tur har jag min blogg och jag kan sitta och skriva av mig...plus att jag har tid och se på resor.

Ha det gott allihopa och var glada så länge ni har friska kroppsdelar...det är verkligen inte roligt att vara sjuk.




Här har jag det bra i bussen mot Åbo







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar