lördag 20 april 2019

Kan säga att jag uppvaktades med blommor

 Idag var det min dag men tog det nog lite försiktigt med mitt glädje skutt. Bäst att ta det säkra före det osäkra så jag får knä i skick så att jag sen kan skutta runt i sommar.


Vi sov alla så länge idag så det blev inte födelsedags kaffe på sängen utan jag drack det i köket. Sen ordnade Mikko med en liten utfärd som var min födelsedags present.




Det var ju lite begränsat vad jag kunde göra idag på min födelsedag då jag har kryckor som jag måste gå med men som tur så har ju min pappa ett fordon som verkligen passar mig nu också då knä inte är i skick....han har ju en rullstol.


Vem trodde att jag och pappa skulle måste använda samma fordon men så är det nu bara. Vi åkte och söka rullstolen för säkerhets skull ifall jag inte skulle orka hoppa på kryckorna då vi åkte på en liten utfärd.




Mikko tog oss alla med till Runsalas  (Ruissalo ) botaniska trädgård ett roligt ställe att få fira födelsedagen på...intressant. Kan verkligen säga att jag blev uppvaktad med blommor.


 Har någon gång för jätte länge sedan varit med Mikko där och gått runt utomhus men aldrig varit inomhus och sett.



Tänk hur länge jag bott i Åbo och ännu finns det fina platser som jag inte besökt.


Det skulle kanske ha blivit en aning trångt med rullstol där inne då vi såg på en massa olika fina växter , träd osv så jag hoppade runt på kryckor och så fanns det stolar och bänkar där jag kunde vila mig mellan varven. Där fanns 6 st rum och i en del rum var där riktikt varmt och skönt...sk tropisk hetta. Vet vart jag far i vinter om jag vill ha lite tropisk hetta...Runsalas botaniska trädgård.

Verkligen intressant...hit vill jag på nytt sen då jag är frisk och kan gå ordentligt och Mikko sa att om ca 2 till 3 veckor skulle vi  åka dit igen och gå utomhus och se då det blommar och grönskar ...våren är nog en så fin tid då allt vaknar upp.



På kvällen åt vi taco/fajitas och efterrätt blev Mud cake, jordgubbar och grädde...gott goti gott gott !!

Tack familjen för en rolig dag för under denna vecka jag varit sjuk så har jag inte kunnat åka någonstans.... så det var roligt att se lite annat . Som ni vet så uppskattar jag mera sådana här upplevelse presenter en prylar ...det här lever jag länge på att jag äntligen fick besöka botaniska trädgården i Runsala.




Sen brukar jag så gott som varje år köpa åt mig själv en egen present då jag fyller år ...likaså i år och ni kan ju med en gång gissa vad jag köpte åt mig själv...ni blir knappast överraskade om jag säger att jag köpte en resa och vart den blir så kan nog 99% av er lista ut....men det tar vi senare.





Så visst är det roligt att fylla år.... men det som vi ofta brukar prata om här hemma är att åren går för  snabbt . Det  känns som man just fyllde år och så är det dags igen och man kan inte mera köra med denna fras att  " du är ju bara 20...du har ju hela livet framför " för nu får man börja inse att man kommit ganska långt på livets stig.

Men nu skiter vi i det för jag skall i alla fall leva till hundra ....så en riktigt god fortsättning på påsken .


Tack alla som grattade mig på Facebook, ringde ,textade och till Michelle som lagade ett jätte fint kort.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar