fredag 5 april 2019

Min dotter


 Igen får man inse hur åren går....min dotter fyller nämligen 25 år idag och just tyckte jag att jag fick henne.


Nu är hon redan stora damen , stadgat sig och flyttat till ett gemensamt hem med sin sambo. Hon nog har sen länge redan bott hemifrån.

Då jag flyttade tillbaka till Åbo och var ensam med henne så bodde hon med mig ....men då hon började yrkesskolan så bodde hon med sin pappa på veckosluten och på internatet i Pargas på veckorna.

Sen har hon hunnit studera och bott ett tag i Ekenäs innan hon nu sökte sig närmare huvudstadsregionen...närmare bestämt Kyrkslätt.

Lycka till i nya hemmet ......vi kommer nog och hälsar på sen när vi hinner mellan alla andra resor som är intryckta i kalendern...måste hinna lite jobba också mellan varven.

Nu är jag ju ännu mina " småttingar " hemma  som fyller  12 och 13 i sommar...inte många år mera så börjar dom det stora klivet vuxen världen med  studier och jobb.

Minns så bra ännu då Angelica var 12 och hon fick reda på att hon skulle bli stora syster och ett år senare fick hon reda på att hon igen skulle bli stora syster så det blev en lite större omställning för henne då hon kom upp i tonåren.




Men hon har alltid tyckt om sina små syskon trots ålders skillnaden och dom har också avgudat henne...så dom har ett starkt band denna trio.




                          Du skall ha en riktigt härlig födelsedag min " Lill Puffe" 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar