måndag 22 april 2019

Inte många grässtrån

 En verkligen lång och lugn påsk bakom och i morgon välkomnar vi vardagen igen. I och med att jag då inte har benet i skick så har vi bara varit hemma. Mikko for en sväng till Björneborg och hälsade på sin pappa medan vi mös här hemma.

Skulle gärna i något skede åka till Yyteri som ligger en bit från Björneborg. Där finns ju den super härliga beachen och sen är det så mysigt att vara nere på Spa avdelningen och koppla av för att avsluta kvällen med att se på tv från en skön hotell säng.

Vi har faktiskt så sent som idag lite funderat ut något ställe där vi skulle kunna fira midsommaren för jag är ledig då. Nu tänker säkert många att åk nu ut till er stuga då ni har en sådan ....visst skulle vi  bra kunna fira midsommaren där men vi är lite sugna på att se lite andra ställen. I fjol firade vi i Karislojo Spa hotell Päiväkumpu.

Vi gillar det stället men nu då jag kollade så var det redan fullbokat. Minns i fjol då vi på midsommaren njöt på Spa avdelningen och sen for vi och äta för att senare på kvällen gå ner till stranden där dom tände midsommarbrasan. Det var riktigt roligt men minns ännu hur kallt det var ifjol på midsommaren.

Yyteri skulle ju också kunna vara ett ställe att fira midsommare på men har inte ännu hunnit kolla om där är ledigt och hur mycket priserna är upptrissade till midsommarveckoslutet.

Det sa jag i alla fall att nära vattnet vill jag vara...det hör nog midsommaren till och sen förstås bastu ( helst vedbastu)

Vi har faktiskt också för något år sedan firat midsommar i Åbo och då var vi hela dagen på Spa Caribia och dom hade pyntat bakgården så mysig med björkar och midsommarstång plus att alla blev bjuda på äkta vedbastu och rökbastu.

Nu kommer vi  på något roligt ännu innan midsommar...jag kan ju inte göra så mycket annat än surffa på nätet nu så jag har med andra ord go tid att söka och planera.

Vill till slut visa att vi hann få gräs till påsken fast det inte blev så många grässtrån. Bättre än inget gräs alls.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar