tisdag 23 april 2019

Ett steg närmare domen.

 Hur kommer jag att klara denna tid arbetsnarkoman som jag är ,hela tiden vill göra saker ,vara igång , sprudlar av energi och plötsligt säger det bara Stop !!!!
Det är nog inte lätt att försöka få in det i mitt hjärnkontor att med otur så kan denna process ta jäkligt länge innan jag igen kan hoppa och skutta på två friska ben.





Känns inte roligt....men som jag sa med Mikko jag lever och kommer att kunna gå igen. Försöker hitta positiva saker att se framemot och jag som gillar att läsa kommer verkligen att ha tid för det nu. Måste fylla upp mitt bok arkiv med lite nya thrillers. Sen gillar ju familyn  att mamma är länge hemma nu och dom inte behöver stå nere i Åbo terminal och vinka hej då åt mig på ett tag.





Synd bara då det är en så fin tid framför och jag har dom förbannade kryckorna som jag måste släpa på överallt och knepigt att röra mig....skulle nog hellre har varit frisk och njutit av mina varannan vecka ledig än att måste vara sjukledig.


Lite sådan känsla hade jag efter läkarbesöket..... " Mä hajoon" ...men som tur är jag inte sängpatient utan kan fast sitta ute på vår mysiga balkong och njuta plus att vi kan ju åka runt med bilen till ställen där jag inte behöver så mycket hoppa runt på kryckor.







Som idag tog Mikko mig med till affären och vi satt oss ute och åt en glass....härligt att lite komma ut hemifrån. Jag hade lite planer att vi skulle ha firat morsdag på en plats som jag gillar jätte mycket men tror vi nog snällt firar den hemma med godispåse och en bra film.

Nu är jag som sagt ett steg närmare domen efter att jag idag varit till en ortoped....han sa att det inte ser så bra ut men efter den 2 maj så har vi svart på vitt hur illa det är. Då skall jag nämligen på magnetröntgen...som sagt jag är så otroligt sällan sjuk men sen när det smäller så smäller det ordentligt och med riktigt otur så kan denna process ta jävligt länge.


Men ännu kastar inte jag yxan i sjön utan hoppas ju på det bästa och enklaste sättet att mitt knä blir bra och blir det att gå den längre vägen så sa jag med Mikko att en sak som jag är glad över är att skidsäsongen är över och jag inte behöver sitta hemma och vara ledsen då resten av gänget åker och skida.

Nu tar vi alla sommarpaus med denna hobby och som sagt nya tag nästa säsong.

Det blir nog bra ännu innan allt blir färdigt. Nu har jag all tid att ta det lugnt , fundera , planera , addera, subtrahera ...det är mycket man kan göra sittande då  inte båda fötterna fungerar och så skall jag verkligen njuta  till 100%  att jag får vara med familjen.




 Köpte appelsin juice från Citymarket  idag och lovar att nu lyser vi ikapp med dessa solar fast det är lite kaotiskt i vår vardag..... det heter ....efter regn kommer solsken så blir det nog här också. Vi har ju sommar emot så visst fasen skall ju solen lysa och om inte så lyser den nog sen i höst i såfall !!!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar