söndag 12 maj 2019

Här ville jag fira morsdag

Jag tycker om att köpa gåvor åt mig själv...likaså i år köpte jag min morsdags gåva själv....en hotell natt på Lojo Spa resort som det nuförtiden heter.

Jämnt på dagen ett år sedan var vi också här och kopplade av plus att vi också firade midsommaren här i fjol. Vi gillar detta ställe och här  är så super fint nu på våren då allt är så grönt.

Dom har nu  också tre nya hus (hotell) som dom ifjol höll på att bygga och nu var färdiga. Där finns fyra rum i varje hus och dom kan som sagt säljas skilt eller som familjerum (där finns dörr mellan rummen). Tror dom verkar jätte populära för dom var slutsålda.

Visst är nytt alltid nytt men så kostar det också därefter  därför nöjde vi oss att bo i dom äldre husen och jag hade bokat familje rum. Rummen ok...men om jag säger som så jag har bott på en massa hotell och bott finare. Men dom här är nog helt ok.

Denna natt i familje rum kostade 120 euro  för 2 vuxna + 2 barn + frukost åt oss alla idag + Spa avdelningen både igår kväll och idag på morgonen från kl 10. Själv hade jag inget till Spa avdelningen och göra denna gång....dit vågar man inte fara med sjukt knä och kryckor för då kan jag hastigt ha två knän sjuka och kryckor resten av året.
Visst är det lite speciellt med denna skylt då man får önska sig städning...mångas  dröm. Tänk om också drömmen skulle gå i uppfyllelse om man skulle hänga upp sådan skylt på alla dörrar hemma...men siddu inte där får man nog snällt ta dammsugaren själv och städa.





Men det som jag njöt av denna gång var förståss maten. Igår  efter att Mikko och Jaromir varit och simmat så for vi och äta....jag ville ha en kebabpizza med mycket vitlök , Jaromir också en kebabpizza, Michelle åt franskisar och nugget och Mikko åt pasta. En mätt, nöjd och glad familj somnade så skönt efter en super mysig kväll och det var så roligt att få sitta på en hotell soffa än vår egen soffa där jag suttit  nu ca fyra veckor.

Idag var vi en sväng ner till stranden och knäppte lite foton och sen hade jag bokat  morsdags lunch åt oss innan vi skulle åka hem. där hade dom buffe med massor att välja på och sist men inte minst så var det morsdagstårta. Finns inget bättre än att få sitta ner till färdig dukat bord där man bara får gå och plocka åt sig och tänk på att nu då jag har två kryckor så var det resten av familjen som passade upp mig.


Jag satt vid bordet och dom sprang och sökte mat åt mig.....så skall det vara på morsdagen ..sevice till 100% (fniss).

Nu är vi hemma och jag har hittat tillbaka till min egen soffa igen och i morron är jag redo att få nya råd av fysio  så jag vet hur jag skall fortsätta gymnastisera med mitt ben.




Sen har jag en annan sak som jag också vill fira idag och det är att jag varit helt utan alkohol i hela 4 år...grattis till mig att jag klarade. Allt började av ett skämt här hemma och på den vägen är det...trodde nog inte det om mig själv. Tänkte att det skulle vara en liten paus ...men den blev lång och just nu för tillfället känner jag absolut inte för att dricka något i alkoholväg.....men har absolut inte något emot dom som vill dricka .
Det är deras eget val och det är inte jag som behöver lida av deras baksmälla ...den får dom själv ta.


Oj om jag ändå också skulle klara av att få ner lite kilon också då jag klarat av att sluta röka och dricka....men då jag är så svag för all ohälsosam mat .

Men fan i kilon.... idag är det morsdag och snart skall jag öppna chipspåsen...idag är jag värd att få gotta.

Detta är inget samarbete med Lohja Spa and resort.




Sen blev jag överraskad av kidzen...Jaromir hade lagat kort och Michelle hade vävt ett bokmärke.












































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar