torsdag 2 maj 2019

En evig väntan på ett svar

Jag hatar allt som har med sjuk och sjukhus att göra...har aldrig tyckt om att springa till läkaren och får väl säga så här att har haft sådan lycka på min sida att jag verkligen fått vara så otroligt frisk.



Det tar så mycket av ens tid att rusa mellan dessa sjukhus av och an då det skulle finnas så mycket annat roligare att göra....vad då....nå jag skulle nog  hellre rusa mellan Åbo flygfält och hemmet hellre än TYKS och hemmet!!



Men nu är läget så här och jag MÅSTE försöka få det in tankat i min lilla ärthjärna att detta som nu hänt går inte och få ogjort och jag kommer nog tillbaka ännu starkare och gladare än vad jag är. En sak som är tur och gör att jag orkar genom detta att jag försöker se så positivt som möjligt på situationen och har sådan otrolig kämpar glädje och VILL så snabbt som möjligt komma på fötter.

Men måste erkänna att idag kändes det nog som en lyckodag fast jag inte slapp till Åbo flygfält utan det blev att hoppa i taxin och åka till TYKS.....jag var ÄNTLIGEN på magnetröntgen och själv tyckte jag inte det alls var något speciellt att ligga inne i detta rör. Dom sa att maskinen hade hårt ljud och att man kunde få lite sådan känsla att man är instängd ...jag fick inget dera. Sa åt sköterskorna då det var klart att det var riktigt skönt att få ligga i lugn och ro helt stilla och lyssna på musik.




Har i mitt liv varit med om en massa massa  äventyr  men aldrig legat i en magnetröntgen maskin ....men nu var det också provat. Visst är det mäktiga maskiner om man kan säga så....helt otroligt vilka saker det finns inom sjukvården.

Nu trodde jag nästan att jag redan i morron eller övermorgon skulle få veta vad som hänt med mitt knä.....men då trodde jag nog riktigt fel.....bra om jag får veta det om ca 1-2 veckor..WHAT?? En evig väntan på ett svar.

Neeej ..varför drar allt så ut på tiden ...om det nu är så att detta knä måste opereras så varför skulle dom då inte inom ett par dagar kunna ge svar och sen göra ingreppet. Nu skjuts ju allt fram igen och jag får gå här som på nålar och fundera.

Som tur är jag inte allvarlig sjuk så nog skall jag klara mig genom denna väntan...men ni vet  ju jag som vill se och göra så mycket i mitt liv så tycker nog det skulle börja vara dags att så småningom få rusa till flygfältet. Nå jag fick idag en inbjudan till en resemässa som jag skall berätta om i morron....så kika in på bloggen och se hur fint inbjudningskort jag fick.

Jag vill via bloggen ge en stor kämpe kram till alla som är mycket allvarligare sjuka än mig och måste ändå stå ut med denna väntan på en massa olika behandlingar. Jag har BARA mitt knä och kommer att bli frisk....en del blir aldrig mera friska.



Då jag hade allt över i för denna dag  så for jag och åt  kinesisk mat på restaurang Kiinanmuuri nära TYKS och på kvällen blev det ännu lite Valborgs stämning med mjöd&struvor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar