söndag 26 maj 2019

Nu tuggas det naglar!!!

Regn regn regn och så förbannat kallt ....en perfekt dag för en "krakujack" (sjukling) som jag att mysa  under pläden och slö surffa på nätet....riktigt en skön söndags mood.



Visst vill jag då det är sommar att metaren skall vara runt +30 och sol men nu då jag som sagt inte kan göra så mycket så känns det mycket skönare att vara inne då det är en regn dag.

Varit spänning i luften hela dagen i väntan på final matchen mellan Finland- Kanada för visst vill vi ju att finnarna skall ta guldet. Men före det blev det en sväng att åka och rösta. Vi var och plockade upp pappa och tog han med till val lokalen och efter det sökte vi pizza för att gotta oss inför finalen.



Som ni kan se på pappas frisyr så hade han bråttom och rösta....men han är ju modern med sk irokes. Jag sa åt han att du har riktigt en tuppkam och han började gapskratt.



Medan vi väntade på pizzan som vi skulle ta med hem så drack vi en kopp valkaffedagen till ära.




Sitter och försöker blogga tillika som jag ser på match men tror det inte blir så mycket av det. Nu var det paus så skall snabbt försöka få ihop några rader till.

Tror att det hörs runt i hela Europa  hur Finland jublar...nu  är det att hoppas på guld...en period kvar i spelet och sen vet vi vilket land som är den lycklige vinnaren.

Hoppas ni som gillar ishockey har kvar något av era naglar och inte tuggat söner alla och ni som inte gillar ishockey har väl suttit snäll och lackat era fina , långa naglar. Vet inte sen vad karl folket har gjort ...kanske dom också suttit och lackat naglar och sett på ishockey. På min tumme börjar nagel och  nagellacket minska ...heja Finland 2-1 just nu.



Ha en spännande avslutning på denna söndags kväll och hoppas vi i morron  får glädjas av att våra killar är nya världsmästaren.

Försök gott folk lämna lite av era naglar kvar!!! Som ni ser så börjar mitt nagellack snart vara bort tuggat







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar