onsdag 1 maj 2019

Hårband med blommor av tyg

Dom här somriga bilderna tog jag faktiskt redan i fjol men av någon anledning så blev det aldrig tillfälle och lägga dom här på bloggen .





Nu tycker jag det har varit så super fint vår väder och allt blommar och vaknar till liv så nu tycker jag det på 1:a maj passar bra med lite vår inspirerade foton.





Har faktiskt själv tagit dessa bilder och fick inspiration i fjol med detta somriga bandet med blommor då jag såg en bild av prinsessan Madeleine då hon döpte sitt yngsta barn. Det såg så vackert ut då hon hade ett blomdiadem , hon hade ju förstås äkta blommor .... tyckte det var så fint  så  jag köpte mig  i fjol ett blomhårband med tygblommor..


Har faktiskt använt det en del gånger och hoppas att jag igen denna sommar får användning av mitt blomhårband.






Har alltid tyckt om en massa fina hårsmycken allt från vanliga gummiband till stora bling bling spännen, blomdiadem m.m





För det mesta har jag ju mitt hår fast i svans men det går  också då att tex pryda frisyren med en rosett eller något...fast en tex silkes duk som nu är jätte modernt att knyta om man har håret fast i en svans.

Har själv ingen fin duk ännu men skall se om jag hittade några i lite olika färger som kan vara roliga och pryda håret nu till sommaren.



Idag då jag gick igenom dessa  somriga foton i mitt arkiv så  dök det upp en visa i mitt huvud som jag nu suttit och nynnat på hela kvällen och tror det finns en stor del som säkert sjungit den många gånger....den heter  " Idas sommarvisa".



Läste just att det kommer att bli svalt igen...men vi försöker hålla humöret uppe och sjunger Idas sommar visa så nog blir det väl sommar förr eller senare

......Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart...












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar