tisdag 14 maj 2019

Postman Pat hälsade på .

 Här är det eurovisions stämning ...semifinal 1 på gång och jag har fullt uppmed att höra på låtar , kryssa för min  lista, blogga  och  till på det försöka sjunga så sakta som möjligt med i alla låtar  då resten av gänget redan sover så gott.

Det har varit ända från tidigt i morse sådan eurovisionsyra här hemma .....inget annat har spelats än låtarna från semi 1 om och om igen. Har mina favoriter som jag tycker om och vill att skall få gå till final. Spännande att se hur många av mina favvon kommer med.

På listan hade jag hör och häpna Island som nr 1 ....men men nu då jag hörde de i tv:n så  blev den ett lite frågetecken om den ännu på lördag är min nr1... men den kommer absolut finnas med i min top5 lista på lördag.




Finland hade en super fin scen show, låten kanske inte helt min smak ...men ändå mycket bättre än många andra i dagens startfält.....så jag hoppas på en final plats åt Finland.

Sen en annan höjdpunkt idag.....jag hade träff med " Postman Pat " . Han skulle komma till vårt kl 13.30 ...nu skrapar sig många säkert i huvudet att va tusan skall han till vårt.

Dörrklockan ringer runt halv två tiden och jag skuttar iväg med kryckorna för att öppna och där står  Postman Pat men min Prisma beställning , det är Posten som kör ut dessa beställningar. Alla kassar var packade i stora blåa lådor som han rullade till dörren och sen snällt lyfte in alla mina kassar i hallen.




Pratade en stund med honom och frågade om han haft mycket beställningar idag....men han sa idag var det lite lugnare men sen från torsdag och fredag  ökar tempot då många beställer hem veckoslutsmaten.

Jag kommer fortsätta ha måndagen som min beställningsdag och sen då jag något tag får grönt ljus att igen börja jobba så kommer jag att göra så att jag beställer allt färdigt på måndag innan jag far hem och sen får jag allt hemkört på tisdag så behöver jag inte direkt rusa till affären då jag just kommit hem efter en hektisk arbetsvecka.
Igen en gång ....love the Prisma service.

Nu är det snart dags att se vilka går till finalen...tummen upp att dom bästa låtarna går vidare . Spännande spännande....som ni ser  på foto ....jag bloggar,  uppdaterar mitt plus/ minus eurovisions dokument och ett tejpat ben......med andra ord en super tisdag kväll.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar