måndag 13 maj 2019

Lyckodag och lyckovecka!

Kan nästan säga att jag idag haft lyckodag och på kommande en lyckovecka. Har längtat så efter denna måndag ...jag kommer nämligen att börja ha måndagen till dagen då jag gör matköpen via nätet.  Har berättat förut att jag älskar lappar, arkiv , att ha ordning osv och idag satt jag då med min fin skrivna inköpslista och började beställa från Prisma.

Sträckade över vartefter att jag lagt varan i shoppingkorgen och klick klick  så hade jag då plötsligt fyllt i allt som jag skulle ha och denna gång klickade jag på raden där det stod Hemkört...så i morron mellan kl 13-16 så kommer det en last med färdigt packade varor som jag beställt ...allt från mat till ljus till disktrasor/diskborste, diskmedel , kattsand , m.m .....måste ännu en gång säga ...helt super !!!!

Varför jag skrev att det kommer bli en lyckovecka är ju att i morron börjar ..Eurovision semifinal1 ....torsdag semifinal 2 och på lördag så har vi ju den stora FINALEN......och det kan inte ens detta sjuka knä stoppa. Skulle ha varit på jobb denna vecka och sett på det från min hytt , men nu då jag är hemma så kan ni säkert gissa att en så stor eurovisions fan som jag är så kommer det nog bli en sjudundrande eurovisionskväll här hemma i vardagsrummet.

Vad menar jag med en sjudundrandes eurovisionskväll ....jo jag menar som så ..dagen kommer att börjas med att jag finslipar min top5  lista där jag skriver ner mina egna favoriter ...det kommer dukas up  massor med snacks , det kommer också ätas något gott ( menyn inte ännu planerad) , det kommer vara dekorerat med flaggor och finska färger, det kommer spelas Eurovisionslåtar hela dagen och sist men inte minst jag skall dressa upp mig i paljetter och bling bling. Tror det inte blir någon ny dress för i år .....men har nog lite planer hur jag skall dressa upp mig till lördagen.

Ni som orkar följa med min eurovisions hysteri så välkommen att titta in här under denna vecka för som sagt det blir mycket eurovision och det blir ett helt inlägg också från självaste finalkvällen.

Tror säkert det finns massor med esc vänner som börjar känna sig taggade för årets stora fest ....fast jag kanske under detta år inte varit så aktiv med eurovision så är det nog konstigt då det börjar närma sig hur det bir ett speciellt pirr i kroppen. Har många eurovisions vänner på plats i Tel Aviv....roligt att se på fb uppdateringar därifrån.

Tur att jag inte hade planer att åka till Tel Aviv detta år för det skulle ha blivit att avboka alltihopa pga min knäskada....men skulle gärna vara sugen att snart åka och se det live...det börjar vara ett tag sen.....senast var i Köpenhamn 2014.

 Ryssland är ju ett favorit tippat land i år...så vem vet om det blir att ta Allegro (snabbtåget ) från Helsingfors i nästa år till Moskva...själv har jag ännu Norge som min favorit....men min top 5 börjar  röra lite på sig. Har några låtar som kan göra en överraskning och skuffa ner Norge från plats 1 på min lista.

 Spännande vecka framför eller vad säger ni andra??

DARE TO DREAM (årets tema)  and let the Eurovision week start.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar