måndag 12 mars 2018

Blodhund

 Från att ha kryssa i +30 grader med ljumma vindar och klarblått/turkost vatten så är jag nu och kryssar (jobbar) i raka motsatsen.....minusgrader och is.
Jag tror inte ens jag behöver nämna var jag trivs bättre för  jag tror ni redan känner mig rätt bra vid det här laget.

Men som sagt har i detta inlägg lagt in bara två bilder och då är det upp till er att njuta av vilket bild ni vill eller fast av dom båda. Många gillar ju vintern lika mycket som sommaren. Allt har ju sin charm.....men blir ändå aldrig en vinter människa


.

Vår houskeeper som betjänade oss på Harmony berättade att han förut jobbat på kryssningsfartyg som seglar i Alaska och han längtar så tillbaka dit. Han var hemma från Filipinerna där det alltid är varmt så han tyckte Karibien inte var något speciellt alls själv njöt man ju av varenda minut som man kände solens värme och dom härliga färgerna blått och turkost.

Nu är som sagt min ledighet jätte nära....inte många minuter kvar så sitter jag hemma och väntar på att  bastun skall bli så där härligt Karibienvarm och lite skön musik i bakgrunden det är man alltid värd då man slutar sin arbetsvecka...nu som sagt hade jag kortare vecka men ändå blir det min traditionella bastukväll.





Sen skall jag i lugn och ro öppna lite rese sidor ...har nämligen under arbetsveckan snusat runt som en blodhund och hittat massor med intressanta saker.

Ni skall alla ha en trevlig början på veckan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar