lördag 24 mars 2018

För dom med spring i benen

För dom som inte vill ligga på latsidan då man åker på kryssning så finns det både gym och löp/gå bana runt båten på deck nr 5.







Själv har jag aldrig gillat gymnastik och att sporta eller mortionera...tyvärr. På minn arbetsvecka blir det nog att gå en massa kilometrar...skulle vara kul med en steg metare. Nu börjar det bli sköna varma tider och då tycker jag om att köra till Runsala/Ruissalo och gå runt där.


I alla fall så på Harmony så finns det möjlighet att sporta så bara och komma ihåg ni som gillar gym och att springa så ordentliga springskor och sport kläder med så kan ni bra fördriva tiden med att springa runt banan då man hör havets brus och vinder pustar så där skönt då ni springer.

Jag njöt som sagt bättre att ligga uppe på deck nr 16 och sola.


Likaså med mat så finns det för alla och envar....vill man äta hälsosamt så finns det nog av alla olika sorter....en massa efterrätter som är sockerfria och massor med färsk frukt osv.

Här kommer lite foton från då vi var en kväll ut och gick runt banan och tog det lugnt och njöt.








2 kommentarer:

  1. "För dom som inte vill ligga på latsidan då man åker på kryssning så finns det både gym och löp/gå bana runt båten på deck nr 5."

    Nyfiken på vilken kryssning du skriver om? Det är ju olika på olika fartyg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skriver om vår senaste kryssning med Harmony of the Seas.Men det finns gå/löpbana på alla Oasis class fartygen som är Oasis,Allure , Harmony och nu det nyaste Sympfony.

      Radera