lördag 31 mars 2018

Dagens påskmeny

 Härligt med att få vara ledig och verkligen känna att jag får koppla av.....ingen press och inga måsten.Bara göra det som jag vill.Vi behöver inte stiga upp tidigt då kidzen har påsklov....får lata oss i sängen hur länge vi vill och sen behöver jag inte denna vecka sköta papsen för vi har han på intervallvård.Märker också att det underlättar otrolig då jag inte behöver fundera att rusa där varje dag och hjälpa han. Jag gör ju det på min lediga vecka och som jag sagt ibland känns det som jag aldrig är ledig fast jag har varannan vecka ledig.



Men nu laddar jag verkligen mina batteri ....orkade inte ens idag lag mat utan jag och kidezen for till stan och träffade en kompis....vi strövade lite längs Aura å och sen for vi och äta på Dennis pizzeria.Mikko kom dit direkt efter jobbet och det var super gott...mums!!



Jag är ingen påskmänniska .....tycker inte att påsk
dekorationer är fina och gillar själv inte färgen gul i inredning...dom gånger jag pyntat till påsk så har jag haft bara vita dekorationer och påskgräs.
Men nu har vi inte något påskpynt....vill inte ens ha.




Ju äldre mina kidz blir desto mer kommer jag att sk hoppa över påsken....för mig är den inget speciell.Vi har inte ätit någon påskmat...utan llt annat gott som tacon...pizza osv...med adra ord "roskaruoka"  (ohälsosam mat).

Förr blev det ju att mera leva upp inför påsken då kidzen var små och dom skulle vara påskhäxor och dom kom hem med en massa pynt från dagiset.....men nuförtiden är dom inte heller så mycket för påsken.




Sen då dom i framtiden flyttar hemifrån så är påsken en helg som jag inte kommer att fira på något vis.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar