fredag 23 mars 2018

En modern Titanic bildserie

Då jag reser och annars också så vill jag fånga varenda ögonblick på bild....är glad att nuförtidens mobiler tar otroligt bra foton. Brukar som sagt också nog fota med systemkameran men den är rätt så klumsig att ha med sig.

Nuförtiden har ju alla nästan hela tiden telefonen med sig och har möjlighet att hastigt plocka fram den om det kommer ett bra ögonblick då man vill föreviga något på bild.

Då vi var på kryssning så kollade jag varje dag på programbladet/skärmen  tiden för soluppgång och solnedgång men det var inte riktigt någon sk wow sol uppgång/nedgång. Men det var en rätt fin kväll då vi lämnade Haiti/ Labadee så innan vi gick och äta så tog vi en serie Titanic bilder mot solnedgången.

Då man sett Titanic filmen så stod dom i fören och han höll så kärt om henne och håret virvlade i vinden och den vackra låten My heart will go on spelades i bakgrunden.

Här blev det lite modernare Titanic foton ombord på Harmony of the Seas/ deck nr 16.
Vi poserade i tur och ordning och Mikko och jag assisterade som fotograf...till och med jag fick vara framför kameran och inte alltid bakom.


Håren svajade i den ljumma vinden och solen sjönk sakta ner i horisonten och vi var lyckliga att få en rätt så rolig bildserie av oss alla i vårt fotoarkiv.

Har faktiskt denna arbetsvecka fotat otroligt fina foton då jag varit ut en stund på deck och tagit en nypa friskluft. Fast jag absolut inte är vintermänniska så är det nog rätt så magiskt att blicka ut över isen som ser ut som ett hav av kristaller och den blåa himlen som ger en superfin kontrast mot det vita.Skall lägga in en bildserie här på bloggen.

Så fast det är hur fint som helst att kryssa i Karibien så är dessa vintervyer nog så otroligt magiska.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar