fredag 30 mars 2018

Flying Finns i Labadee

 Jag har alltid tyckt om at köpa presenter och överraska ...både familje meddlemmar , släkt och vänner. Tycker om att ge gåvor som passar personen ifråga och brukar lägga mycket bakom öra då det kommer till önskemål. Sen är det lätt att gå igenom önskemåls arkivet  då det råkar vara tex julafton , födelsedag eller annars då jag ibland vill överraska.






Nu skall jag berätta en liten story om denna överraskning present som jag köpte åt Mikko.



Det började då vi besökte Haiti/Labadee första gången....då  vi såg att dom  har en zip line som heter Dragon´s  flight på området som är Royals privata område. Här kommer en länk som jag råkade hitta då jag googlade.. en som skrivit ett bra inlägg om just denna zip line (klicka på länken) https://tipsforfamilytrips.com/caribbean/labadee-zip-line-haiti/





Mikko blev helt eld och lågor av av denna zip line men då vi började kolla mera så tyckte vi att priset var lite väl saftigt ( ca 100e)  för att bara glida ner från start till stop så allt blev bara i drömstadiet för honom.Såg jättehäftigt ut ...finns olika videon på Youtube om man vill kolla då folk åker.

Men som sagt då jag visste att vi skulle kryssa nu i februari 2018 och att ett av stoppen var Labadee då visste jag vad Mikko skulle få till julklapp....han skulle få en åktur med Dargon´s flight om jag hittade för ett bra pris för ibland brukar dom ha olika utfärder/åkturer på sk sale....men det kräver att man är aktiv och googlar och följer md priserna hela tiden.




Ni kan ju säkert gissa och vet redan att jag hör  till den gruppen som hela tiden googlar runt då det gäller resor , utfärder , priser m.m....men lovar att jag inte gör ett onödigt jobb utan har gjort sådana otroliga fynd som gör att vi kan förverkliga många av våra drömmar.

Skulle jag får lön för allt jobb jag gör inför våra resor så skulle jag säkert redan i detta laget kunna åka jorden runt.

Så var det ett  tag på hösten som jag jag gjorde mitt super fynd och juuublade av glädje.... dom hade Dragon´s flight för halva priset och jag visste att nu skulle Mikkos dröm gå i uppfyllelse....det skulle bli hans julklapp.

När jag läste mer ingående om denna åktur så ingick det mera en vad vi visste...vi trodde att man bara åkte dit upp och sen ner.....men först fick dom öva på en mindre bana , fick en massa instruktioner , och sen var det en bil som tg hela gruppen upp på toppen och där kom det mera instruktioner innan det var dags för att glida ner.

Efter julen så frågade jag Jaromir om också han skulle villa åka och det var ju klart som korvspad att han skulle prova på det.


Jag har skrivit förut att vi inte brukar åka på färdigt ordande utflykter ( dom är ofta jätte dyra ) för vi tycker om att hitta på saker själv då vi kommer till dom olika öarna men som sagt detta tyckte jag var en super bra julklapp än att köpa onödiga prylar som blir och ligga i skåpen. Jag köper hellre sådana gåvor som man kan ha roligt av längre fram.

Nu hade dom båda något att vänta på och se framemot och lovar att det blev succe då dom fick prova denna zipline.....ett minne för livet . Jaromir meddelade direkt då han kom ner att när vi någon gång åker igen till Labadee så vill han absolut åka ziplinen på nytt. Han är modig vår lill kille.

  

Här får ni se foton på  tuffa Flying Finns som är superstolta...yess we made it!!  



 


Här kan ni se en video där mina tuffa killar kommer nersusande....Mikko kom först och sen ser ni Jaromir kommer där efter med blå t-skjorta. Bra jobbat killar!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar